Asita
Fanka BB :)
Witam się w poniedziałkowy poranek, dlaczego weekend tak szybko mija
:-(
Czarnooka kochana trzymaj się zobaczysz, że już nie długo będzie lepiej
trzymam kciuki żeby cykl Ci się uregulował 
Marzen tak mi przykro kochana :* zobaczysz, że w tym roku uda nam się wszystkim zaciążyć, bardzo w to wierze
Jillka no w końcu się odezwałaś do nas kochana, bo brakowała mi Ciebie
nie pamiętam komu jeszcze miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkich i życzę miłego dnia
:*
u mnie @ się rozkręciła i nie wiem jak długo będzie trwać bo w piątek chciałam się umówić na wizytę a jak jeszcze będę plamić??? no nic chyba zaryzykuje, bo od razu po @ kazał się wstawić żeby zobaczyć czy torbiele się wchłonęły, może go namówię na tą drożność
:-(Czarnooka kochana trzymaj się zobaczysz, że już nie długo będzie lepiej
trzymam kciuki żeby cykl Ci się uregulował 
Marzen tak mi przykro kochana :* zobaczysz, że w tym roku uda nam się wszystkim zaciążyć, bardzo w to wierze

Jillka no w końcu się odezwałaś do nas kochana, bo brakowała mi Ciebie

nie pamiętam komu jeszcze miałam napisać więc pozdrawiam Was wszystkich i życzę miłego dnia
:*u mnie @ się rozkręciła i nie wiem jak długo będzie trwać bo w piątek chciałam się umówić na wizytę a jak jeszcze będę plamić??? no nic chyba zaryzykuje, bo od razu po @ kazał się wstawić żeby zobaczyć czy torbiele się wchłonęły, może go namówię na tą drożność
wredna @ Może przedyskutuj z gin te plamienia?
wiara mnie opuściła, wierze, że Wy wszystkie zajdziecie a co do mnie to chyba się poddałam

i jest troszkę niekatulana u niektórych, niektóre dziewczyny przeniosłam do zawieszonych bo się dawno nie odzywały i nie wiadomo co z nimi