reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny zmykam już spać. Łuki śpi ze zmęczenia i bólu kręgosłupa. Fifek też już się ledwo trzyma.

Jutro przyjeżdża chrześnica więc będzie wesoło a ja sobie poplotkuję z kumpelą przy dobrej kawce.

Miłej nocki i weekendu :*

Nie mam co robić, a nic mi się nie chce... najpierw miałam ochote na Mc Donalda, ale jednak stwierdziłam, że jutro będe rozpaczać, bo miałam mniej jesc i zdrowe rzeczy... No to se gorący kubek pomindorową zrobiła, a co :happy2:

Zonga buziaki i kolorowych snów :tak:

Ja znowu komplet 10 testów ciążowych z allegro o czułości 10. Owulacyjne na tym allegro są nie teges, ale ciążowe ok, 2 kumpele robiły i jak niebyły to pokazywały negatyw, a jak były to positive :D

Agacynda idziesz na balkon zajarć??? Hehehhe ja idę i zaraz wracam :-) A gdzie wszytskie dziewczyny się podziały i gdzie jest lista małpowa? Kurde znowu szukać trzeba...

Kropka dzisiaj nie muszę iść na balkon :) dzisiaj siedzę sobie przy stole i na legaliku palę papierosa za papierosem :)) :-D:-D

Hehe no to masz dobrze, ja jak męza nie ma to wystawiam głowe na balkon i włączam brise electric :-), a tak to balkon mi pozostaje. Za to u rodziców na legalu w kuchni jaram z mamą... A Czarni gdzie wsiąkneła i reszta ferajny??? Haloooooooo

Ja jak jestem we Wrocławiu sama to palę czasami pod okapem, ale zazwyczaj wychodzę.
Reszta ferajny się pochowała w pościeli hehehehehe

wysłałam Basi na fb fajnego demota, zobacz sobie.
Idę po fajki do sklepu :))

reklama
Hehe no to masz dobrze, ja jak męza nie ma to wystawiam głowe na balkon i włączam brise electric :-), a tak to balkon mi pozostaje. Za to u rodziców na legalu w kuchni jaram z mamą... A Czarni gdzie wsiąkneła i reszta ferajny??? Haloooooooo

Ja jestem :) tyle napisałyscie że czytałam 20 min :)
kochane nie piszcie nic o fajkach bo ja nie pale 3 dzień! ( wszystko dla dzidzi) dzisiaj na obiadek zrobiłam zupke ogorkowa i taka dobra mi wyszła , że zjadłam 3 talerze :) a teraz zajadam sie berlinkami juz czwarta wsuwam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry