Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brzuch jak na 5 miesiąc. Ciagle czułam się jakbym się najadła nie wiadomo czego. Wy też tak miałyście??? Do mnie jak okres idzie, to częściej do toalety chodze w sensie nie siusu
i stad w sumie wiem, że nadziejdzie wstręcioch też. Dzisiaj już 2 razy byłam., a w ciąży to miałam masakre, śliwki musiałam jeść a jak dupka zaczęlam brać, to już w ogóle masakraJa przed clo też miałam takie dlugie cykle ok 33-34 dni,i lekarz powiedział,ze za długie
hmm kropka ja mam zwykle 31 dni i lekarka nic nie powiedziała, że to za długo, owulacja też jest ponoć ok i endometrium, jedynie dała mi euthyrox żeby trochę wzmocnić tarczyce i tyle.... no kurde mam nadzieje, że te 31 dni to nie za długo....
edyta jeszcze trochę i będziemy takie kreseczki mieć![]()
a patrząc na przykład Moniki i naszą listę wykombinowałam sobie, że skoro Moni udało się w 4 cyklu a przede mną właśnie 4ty to może też mi się uda![]()
Kropka ja zawsze cykle mialam 30-32 dniowe i z poczeciem pierwszej dwojeczki nie mialam problemow...a dlaczego to sa za dlugie cykle ??/
Tak jak napisałam, pewnie lekarz mówi,ze za długie ze względu, że może bardziej ciężko się wstrzelić w owu.