reklama

Staranka od stycznia 2012.

grzanka powtorz jutro test...
mnie jajniki bola w okolicach owu..a jak to sie ma do ciazy,to juz nie pamietam..:sorry2:

Ostatni test robiłam 21 lutego i kicha wyszła... wydaje mi sie ze dzisiaj owu może być.... wiec dlatego mnie cos kłuje.
Agacynda... ja z roboty wyrwac sie nie mogę... do 20 tu siedze dzisiaj ....
A własnie musze sie pochwalić co ja wczoraj jadłam... a w ciązy pewnie nie jestem ;d
no wiec
zaczełam od ciepłego loda w sklepie jak szłam na pokój, na kolacje ciepły lód z czekoladą, po tym puszka szprotek w oleju 4 bułki, i słodkie. ;d
Normalnie pycha :D

Aguś Miłej niedzieli i spoczynku na łonie natury :)

reklama
Looo Grzanka z tym zarciem to czysta fantazja :D hehehe ja wczoraj o 12 w nocy spaghetti robilam bo z moim Kochaniem glodni i pijani wrocilismy z rynku wroclawskiego :))

No z pewnoscia smakowalo :) hehehe tez bym zjadla szprotek ale w pomidorowym sosie a nie oleju.. :) mmmm teraz to sie rozmarzylam :)

Niesamowite ze jade w trasie i caly czas z neta korzystam :)

grzanka ,pomylilas mi sie z kropka ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:,jeszcze malo was znam..a nie mam kiedy nadrobic ,zeby lepiej poznac..ale ogarne:tak:
to jak cie jajnior boli..to jestes w okolicach owu,to do dziela..:-D&&&&&&&&&&&&&,aby zolnierzyki znalazly droge ;-)
ja juz sie zegnam..,zajrze moze wieczorkiem..;-)

Ja jestem :)) w drodze powrotnej juz... :) moze uda mi sie jeszcze wyjsc na spacer dzisiaj.
Spotkalam swojego wujka z zielonej gory w poznaniu :) hehe

A my wróciliśmy z kościoła, M pojechał do pracy, a ja zajadam pyszny serniczek, popijam herbatke i zbieram sie do nauki.
Pięęęękna pogoda...mam twarty balkon i korzystam chociaż tyle ile moge :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry