reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ale zazdroszczę.Darłowo,a właściwie Darłówko to nasze ulubione miasto,jeździmy tam co roku na wakacje.
W tym roku pewnie nie pojedziemy,bo od nas to prawie 700 km,ale w następnym na 100%
Ja nie lubie ani darłowa ani darłówka ogólnie jest tam szaro ponuro nudno.... jeździmy tam tylko do aquaparku i mój mąż na ryby kutrem z darłówka.... A jeszcze grosze mam wspomnienia jak rok temu pewien strasznie nie miły strażnik miejski wlepił nam 500 zł mandatu ;(

reklama
Widze ze temat Darlowka na topie ...moja rodzinka jezdzi tam co rok,a jesli uda nam sie dotrzec do PL w tym roku to mozliwe ze i my z rodzinka sie tam wybierzemy,bo musze sie przyznac ze to miejsce znam tylko z opowiadan rodzinki :zawstydzona/y:

Dzwonilam do przychodni mam wizyte na 10-ta,bede musial samo pojsc z malym bo maz nie dojedzie na czas a ja sie tak nie bardzo czuje,no ale zdrowie synka najwazniejsze :tak:

Sihaya mysle ze z testami szybko zaciazysz, czego Ci zycze:tak:

Agacynda fajnie miec takich sasiadow,tylko szkoda mi Anety ze tak zostala na lodzie :-(

Edyta nie dziękuję;)

ja Darłówka, Darłowa nie znam, nigdy nie byłam i jakoś się nie wybieram;)
morze zdecydowanie wolę na południu (w Chorwacji to bym zamieszkała najchętniej), a u nas wybieram Mazury i góry;] nad Bałtykiem jedynie trójmiasto:)

Edyta nie dziękuję;)

ja Darłówka, Darłowa nie znam, nigdy nie byłam i jakoś się nie wybieram;)
morze zdecydowanie wolę na południu (w Chorwacji to bym zamieszkała najchętniej), a u nas wybieram Mazury i góry;] nad Bałtykiem jedynie trójmiasto:)
och tak trójmiasto chcemy sie wybrc na kilka dni tak blisko mieszkam a nigdy nie byłam na molo w sopocie :zawstydzona/y::no: masakra :D i do tego w gdańsku małpi gaj dla dzieci mogła bym przy nim zamieszkać :D
tak samo Kołobrzeg... dno strasznie jest tam miasto starych ludzi.... jedynie raz do roku słynny i lubiany sunrise festiwal och :) w tym roku chce znowu jechac :) przewidziane 3 dni zabawy festiwalowej i tydzien miastowej to jest to :) ale oprócz tego kołobrzeg jest straszny....

Słyszałam co nieco na temat tamtejszej straży miejskiej.

W Gdańsku mam brata,więc też tam bywamy
bo to są Ci młodzi co dobiero sie wrzerają i za byle co mandaty jak cholera..... Zazwyczaj na darłówko puszczają młodych z poznania.... Tylko zeby nikt tego zle nie odczytał.... Ja strasznie nie przepadam za poznaniakami.... przyjeżdżają do nas na wakacje i uwarzają sie za Bogów milionerzy w dupe kopani.... jak sie jeździ do mielna to aż sie odechciewa jak to łazi po całym chodniku pijane nawet cie nie przepości tylko ty mu masz z drogi schodzić.... Rozwalają wszystko a dyskoteki to przez nich burdy sie robią.... grr.... nie lubie takich ludzi....

Basia dostalam priv dostalam... Ale ja sie fatalnie czuje. Niedobrze mi jak jasna chole*a... I chyba sie jeszcze przeziebilam bo spalam z otwartym oknem.

reklama
hej dziewczyny
ja uwielbiam morze tylko my jeździmy w okolice Dźwirzyna ostatnio Rogowo ( plaża zamknięta tylko dla ludzi z ośrodka - super przy małym dziecku!) no i byliśmy sami więc ogólny brak jakiś super dyskotek i barów nam nie przeszkadzał bo z kim bym Oliwie zostawiła, moja mała wieczorami narzeka że ją głowa boli w skroniach muszę chyba pójść do lekarza z tym,
a mnie jajniki bolą i ciągnie w dole brzucha jak na @ sama nie wiem co o tym myśleć szyjka wysoko, a śluzu nadal mało i mleczny ;-( wczoraj wieczorem powiedziałam do męza że nie ma spania bo obowiązki wzywają hehe wprawdzie nie był to maraton sexualny ale cel osiągnięty tylko jakoś mi głupio było i spytałam czy nie czuje się jak byk rozpłodowy ale on że nie kocha takie szybkie numerki ehhh facet
a dziś przyszłam wcześniej do pracy musiałam od rana dzwonić rezerwować Centrum Nauki Kopernik i oczywiście nawet nie udaje mi się połączyć, komunikat połączenie nie może być zrealizowane ;-( a widze na stronie jak schodzą miejsca w dniu którym chciałam rezerwować i sie wkurzam bo jak dzowniłam jakiś czas temu to łączyło i automat mowił którym sie jest w kolejce wprawdzie pół godziny czekania ale zawsze się połączyłam
czyli nasza grupa wycieczki szkolnej bedzie musiałą czekać w kolejce zanim wejdze ehhhh
i oczywiście czyja wina? moja haha tak to jest jak sie jest jedynym pracownikiem w małym biurze podróży ;-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry