a ja też z gór... i nie mam na myśli Krakowa... - pochodzę z okolic szczyrku, Wisły
i też uważam, że mamy piękne miejsca w pl i uwielbiamy jeździć na wszelkiego rodzaju wycieczki te bliższe jak i dalsze
chyba nie ma regionu w pl w którym nie byłam.. a przepraszam w karkonoszach jeszcze nie miałam zaszczytu
na majówkę natomiast planowana jest praga, a w międzyczasie zakopiec - ale góry nie krupówki (ble) i Sandomierz
ale nam się tu wakacyjno-wyjazdowo zrobiło
aż chyba "wyjadę" do ogródka roślinki obudzić po zimie
i też uważam, że mamy piękne miejsca w pl i uwielbiamy jeździć na wszelkiego rodzaju wycieczki te bliższe jak i dalsze
na majówkę natomiast planowana jest praga, a w międzyczasie zakopiec - ale góry nie krupówki (ble) i Sandomierz
ale nam się tu wakacyjno-wyjazdowo zrobiło
na pewno tym Ci pomogłam 

Polskie góry są piękne, naparwde!!!Gorąco polecam!!! Oczywiście, że na ciągłe wypady trzeba mieć kase tak jak Czarni napisała. Wiecie co w nd nie licząc przejażdzki bryczką, bo mój M powiedział, że mi to kiedyś obiecał i on płacił (tzn ja prowadze budżet domowy i dysponuje kasą, a opłatami wszytskimi zajmuje się mąż) za bryczkę 90 zł, obiad 70 coś plus napiwek no to liczmy 80, Wawel bilety 40 zł, kawa 2x, ciasto mąż, woda ja w Coffe Heaven 45 zł no i patrzcie ponad 200 zł
To jest naprawde duzoooo