A
agacynda
Gość
Ja nie będę mówić, bo u mnie zamieszanie jest. Niby we dwoje, ale dwa mieszkania utrzymujemy... Także napewno idzie bardzo dużo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sihaya ja kupowałam testy owu z allegro i owulacyjne są do nieczego...
Zawsze jedna kreska jest bledsza po @, w połowie cyklu itp ja robiłam po moinitoringu i wiedziaąlm, że owulka lada dzień będzie i co i blada kreska wychodziła... Lipa straszna te testy...
Kropeczka ja tez uwielbiam Wisle i Szczyrk
Jesli chodzi o wydatki to u mnie inaczej sie to liczy![]()
no to dupa zbita, że się tak wyrażę... na szczęście nie kupiłam ich dużo...
w sumie ja zwykle czuję mniej więcej owulkę, testy chciałam tak dla upewnienia się, więc powiedzmy dramatu nie ma... z drugiej strony wydając kasę chciałoby się wydać na coś "konkretnego" a nie na "ściemę sprzedającego", ehh...
dzięki za informację
cóż człowiek uczy się całe życie...![]()

Dziewczyny a powiedzcie (uwzględniając oczywiście ilość osób w rodzinie) ile na samo jedzenie, śroki czystości itp bez opłat wydajecie miesięcznie? Ja staram się mieścić w 1500 (w tym płace za telefon), ale nie zawsze się to udaje -no ja jeszcze ok 150 zł na fajki wydaje
Nie no może Twoje będą ok. Ja też sobie zamówiłam i sie cieszyłam,że tak tanio, ale syneczki (Anetka) napisała, że właśnie one są nic nie warte i, że jednocześnie zobiłam taki z allegro i z apteki i ten z apteki jasno okreśłił zbliżającą się owulke, a na tym z allegro ciągle blada krecha... Spróbuj może Twoje będą ok![]()

gorzej z dłońmi i stopami lekarka nie ma pojęcia od czego to, dała maść i mamy się pokazać w piątek lub poniedziałek