Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o fuckmnie na bank by to nie wyszło, kuchara ze mnie kiepska, tzn. zrobie coś jak musze takiego wykwintnego, ale tak to chyba sie nie nadaje.... pamiętam jak w zeszłym roku na sylwka do teściów zrobiłam tiramisu, które w połowie mi się tylko zsiadło.. jechaliśmy 20 km/h żeby z formy mi nie wyskoczyło
![]()
![]()
![]()
Mynia toż to genialne! i jedzenie rękami... mmmm.... coś czuję że to będzie hit jakiegoś spotkania ze znajomymi![]()
Bywa śmiesznie, nie powiem. Zwłaszcza w większym towarzystwieI w towarzystwie jedzącym pierwszy raz
Mój S. się śmiał ze mnie bo każdego kęsa brałam równo z nim, obserwując jak on tego kluch turla i starałam się dokładnie identycznie zrobić, i oczywiście mi nie wychodziło. W desperacji zaczęłam jeść widelcem, ale odłożyłam po dwóch kęsach
A nazwę potrawy chcecie poznać?
KOchanie nie płacz popłaczesz przy swoimno i sie popłakałam....
Nazwa jest śmiesznaFUFU
a o fotce pomyślę
Pyscek, mój kot aż się trzęsie za tą potrawą. Potrafi uwiesić się pazurami na garnku jak chcę podnieść z kuchenki, żeby nie zaglądałI podnoszę garnek razem z Figlem
![]()
hahahaNazwa jest śmiesznaFUFU
a o fotce pomyślę
Pyscek, mój kot aż się trzęsie za tą potrawą. Potrafi uwiesić się pazurami na garnku jak chcę podnieść z kuchenki, żeby nie zaglądałI podnoszę garnek razem z Figlem
![]()
idę się przekimać bo usypiam na siedząco .. Buziole będę później