reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya też mam tą serię:) Nigdy z niej nic nie gotowałam ale może też zerknę:) Wiem, że fufu tam nie ma ale Mój S. i jego koledzy wszyscy to fufu gotują i jedzą niemal codziennie:) Ale wiem, że mają różne odmiany fufu. Ja na razie w ta jedną zostałam wtajemniczona:) A S. już całej swojej rodzinie opowiedział, że lubię fufu, i że sama gotuję i już mnie za to kochają i twierdzą, że jestem great :)

Zdjęcie mogę zrobić ale wiecie, tak jak pisałam, to jak nasz bigos więc jakoś mega atrakcyjnie nie wygląda:) No ale może mi się uda zrobić jakąś artystyczną fotkę fufu:)

reklama
No mężulek pojadł, żonka niby też, teraz pozmywać, kawka i do robotki, bo jutro pół dnia w bibliotece spędze :/

Spadam dziewczynki, miło było pogadać sobie z wami :) Przed wieczorkiem zaprosiłam męża na spacerek, wieć odezwe się ok 21 :) Miłego popołudnia papa

A ja właśnie dosalam telefon, że jest niezbędne udać się dziś na piwo, więc moje fufowanie się odwlecze:) Wieczorem spodziewajcie się foty :)
Miłego popołudnia:)

Któraś z dziewczyn robi takie piękne kartki okolicznościowe? Szukam na ślub świadkowej swojej taką ładną kartke, na allegro są, ale chciałabym jeszcze jakieś inne obejrzeć... Czy mogę prosić o link?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry