Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
AJ TO Teraz humor mi sie zepsuł.... ah.... trzymaj sie kochana wiem miałam to samo ja sie wypłakałam po czasie i było od razu lepiej...
Zmykam robić fryteczki i do łóżeczka oglądac z rodzinką shreka ;D miłego wieczoru dziewczyny
A do Basi i chyba Kropki. Ja też tak mam z tym pierwszym poznaniem. Z tym, że ja jestem jeszcze gorsza... Bo ja zawsze i od zawsze jestem przez ludzi postrzegana jako suka niesamowita. Ludzie boją się do mnie podejść. Poważnie. Na uczelni wszyscy, dopiero ja muszę nawiązać kontakt, żeby ktoś się do mnie odważył zagadać. Ale w życiu mi to tylko pomaga, bo ludzie traktują mnie poważnie.
A jeśli chodzi o przepis Myni to pierwsza część rewelacja, ale druga i kasza manna o nieeeeee na samą myśl mam odruch wymiotny.
A ja dzisiaj mam żenujący humor. Tata się trochę ze mnie ponabijal, że przytyłam... A w ogóle to mam strasznie brzuszek wydęty :| nie lubię tego uczucia!!! I dzisiaj chodziłam siku chyba z milion razy. A w pracy jako kasjerka to mi strasznie życie utrudnia... Chyba mi się macica rozpulchnia już na okres. Może tym razem cykl nie będzie taki długi, aczkolwiek owu wystąpiła idealnie.