reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Kochana my jesteśmy jak wiedzmy :D Ty nic nie powiesz to my i tak sie dowiemy.... To jest BB tu się nic nie ukryje :)
A wygadać się to zawsze lepiej :)

Ale tu cisza masakra:))) wszystkie brzuszki na słoneczku wygrzewają :))

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane:)

ja dopiero teraz zawitałam na bb... od rana z M na powietrzu; najpierw rano zakupki żeby zapełnić lodówkę a potem pojechaliśmy na rynek na kawkę, spacer plantami, obiadek przy rynku, znów spacer i dopiero teraz w domku:)

Sailor witam:) i fajnie, że znów tu jesteś:)

wiecie, co... w zasadzie nawet pełny miesiąc chyba nie minął odkąd do Was dołączyłam, a już czuję się jakbym pisała z Wami od ho ho...;)

Agacynda to ja pisałam o norweskim - również mieszankę z dachowcem - rozkoszne połączenie;)
moja też ma charakterek jak przystało na prawdziwą kocicę:D ale w sumie grzeczniutka i straszny pieszczoch z niej - ulubione miejsce do spania - na brzuchu lub plecach swojej pani:]

Ja już wróciłam :-) Tak się złaziłam, że aż mi się odcisk zrobił, zamiast baleriny to ja sobie obcaski założyłam :baffled: Kupiłam przyjaciółce na urodziny branzoletke w Parfois, byłam w Rossmanie i Gattcie i nic poza tym nie kupiłam, bo już nie miałam siły chodzić, aaaa no najważniejsze (myślałam, że szlag mnie trafi) kupiłąm książke Prawo karne, cz. ogólna, szczególna i wojskwa za 67 zł :szok::szok::szok:, no ale nie miałąm wyjścia... ładna bluzka przepadła :-p Boże u mnie na uczelni zatrzesienie lasek z brzuchami, wustrojone jak nie wiem co, szczuplutkie tylko brzuszki im sterczą... ale im dobrze...

Sailor helooo, ciesze sie, ze psychicznie nie jest najgorzej u Ciebie... cieszyć się tylko, że się sama oczyściłaś. Będzie dobrze, a nie wiesz co u ciebie było puste jajo płodowe? Lekarze mówią (mój też), że teraz bardzo duzo kobiet pierwsze ciąże roni, jestesmy zanieczyszczeni od wewnątrz, ale drugie ciąże w 80% sąd zdrowe i donoszone, także głowa do góry i myśl pozytwynie, żebys się przypadkiem nie zablokowała, bo cieżko będzie zajść :) Tzrymam kciuki!!!

Cześć Kochane:)

ja dopiero teraz zawitałam na bb... od rana z M na powietrzu; najpierw rano zakupki żeby zapełnić lodówkę a potem pojechaliśmy na rynek na kawkę, spacer plantami, obiadek przy rynku, znów spacer i dopiero teraz w domku:)

Sailor witam:) i fajnie, że znów tu jesteś:)

wiecie, co... w zasadzie nawet pełny miesiąc chyba nie minął odkąd do Was dołączyłam, a już czuję się jakbym pisała z Wami od ho ho...;)

Agacynda to ja pisałam o norweskim - również mieszankę z dachowcem - rozkoszne połączenie;)
moja też ma charakterek jak przystało na prawdziwą kocicę:D ale w sumie grzeczniutka i straszny pieszczoch z niej - ulubione miejsce do spania - na brzuchu lub plecach swojej pani:]

Ja chce z powrotem do Krk!!! A w jakiej dzielnicy mieszkasz? ja mam bardzo duzoznajomych w Krk?

to zapraszam:)

teraz mieszkam w hucie, w zasadzie na jej końcu już przy wyjeździe z miasta na rzeszów/sandomierz:) ale nie narzekam, dużo zieleni i miejsc parkingowych:D a nie ma tłumów jak w centrum;) do rynku w sumie 20min tramwajem, autem jeszcze szybciej... więc jest ok:)

Czesc Laleczki, ja dopiero po pracy, dobrze ze duzo nadrabiania nie mam...

Sihaya moja Marcelina to zlo wcielone. Wszystko sama i nawet czasem poglaskac sie nie da...

Sailor witaj :* fajnie, ze walczysz dalej! Tak trzymac!!

Ja mam dzisiaj takie rumience na twarzy, ze nie moge sie ich pozbyc... Normalnie szok. I z glodu w pracy omal zemdlalam hahahahahaha az mi w uszach zaczelo dzwonic. Zjadlam jednego lu petitka i dostalam takiej pokrzywki na buzi, ze musialam pojsc usiasc w biurze bo az wstyd do ludzi...

reklama
to zapraszam:)

teraz mieszkam w hucie, w zasadzie na jej końcu już przy wyjeździe z miasta na rzeszów/sandomierz:) ale nie narzekam, dużo zieleni i miejsc parkingowych:D a nie ma tłumów jak w centrum;) do rynku w sumie 20min tramwajem, autem jeszcze szybciej... więc jest ok:)

Przecież Huta, to wcalenie nie jest zła dzielnica... ja mieszkam również na takiej dzielnicy pokroju huty.. kwestia przyzwyczajenia. Mnie się strasznie w Krk podoba Prądnik Biały i Czerwony, super osiedla tam są, ale centy też zabójcze :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry