reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczyny!
Ja dzis w domu ...obudziłam się o 5 rano z bólem pęcherza :(:( często mnie łapie..myślałam że szybko przejdzie.. ech i cierpię sobie. Wygrzałam tyłek w gorącej wodzie, wzięłam furaginum i wit. C. Wyczytałam że furaginu nie można brac w I trymestrze..a przecież wszystko jest możliwe..ech..pójdę do apteki po południu i może coś mi doradzą. Znacie coś godnego polecenia??

Madlen, gratulacje :-)

Czarni, to są szanse na grudzień, hehe fajnie :)

Na takie problemy to sok z żurawiny (ale drogi jest) a na ból nospa:tak:

Jeśli chodzi o listę naszą to może mnie któraś dopisać termin @ na 19 .04, to będzie 2 cykl bo teraz się nie staraliśmy;-)Mało czasu mam coś ostatnio, tylko w pracy mogę wpaść na BB a w domu to maluda mi nie pozwala do kompa dojść:sorry:

Hej dziewczyny.. :)
tak czytam i czytam...
co do sklepów i śmiesznych sytuacji to my z Robertem udajemy że sie nie znamy, że wpadamy na siebie albo się uwodzimy i tak przy wszystkich scenka a na koniec nieznajomi dopadają sobie do ust :D
a co do ziółek hmmmmmm ciekawe .... :p
dzisiaj teściowa wywaliła mnie o 9:30 nie da pospać co innego gdybym spała już z Robertem w jednym łóżku nie przyszłaby mnie obudzić, Roberto po nocce i siedze jak strusia w dużym pokoju a teściowa sprząta od rana robiła gołąbki a ja sie opierdzielam ..... a co :D

Czarni @ dostałaś ?:|

Ostatnia edycja:
Grzanka narobiłaś mi smaka tymi gołąbkami uwielbiam je :-)
No mam to szczęście że teściowa gotuje ;p
w końcu u niej będe mieszkać po ślubie... niech gotuje jak lubi , ja moge sprzątać bo lubie ;p
ja oczywiście uwielbiam gotować ale chyba nie jestem na to gotowa żeby szpyrać po zamrażarce i robić obiady od czasu do czasu cos ugotuje ale to jak zakupy zrobie ... nie czuje sie komfortowo zeby jej cos z lodówki wyciągać

My też mieszkamy z rodzicami tylko moimi świetnie się dogadujemy więc nie ma problemu ale gotujemy na zmianę;-)
Ja tylko mam mame i Robert również, więc ja mam teściową a Robert jest jedynakiem wiec wiesz...
wszystko w praniu wyjdzie jak narazie sie dogadujemy ale nie mieszkam tu jeszcze ona sie na to nie zgadza
dopiero po ślubie....
maja takie zasady i basta.... a ja wynajmuje pokoj ....:\

reklama
Grzanka to nie śpicie razem z Robertem w jednym pokoju? Szok. czemu tak?

Ja też uwielbiam gołąbki i teraz też bym zjadła... Ehh Grzanka Grzanka, zaraz chyba wpadnę na gołąbki. Albo moją mamę zmolestuję żeby w weekend zrobiła. Do mnie dzisiaj mój A przyjeżdża i mamy w planach wypróbowanie nowej chińskiej knajpy we wrocku. Zapowiada się bardzo fajnie. Nazywa się noodle w pudle.http://www.noodlewpudle.pl

Do góry