reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia wiesiołek do dnia owulacji, ja tak biorę:)

Kropka to wypytaj lekarza koniecznie:D i jak możesz to zapytaj jak te ziółka mają się przy regularnych ale dłuższych cyklach:D czy mogą coś schrzanić czy tylko polepszą:)

co do mieszkania z teściami.. to ja jestem zdania, że choćby złoci byli z jednej i z drugiej strony to młodzi powinni mieszkać sami... oczywiście jeśli mają taką możliwość:) my np moglibyśmy w moim domu rodzinnym, całe piętro wolne stoi z własną kuchnią łazienką...a nie chcemy póki co...:) nie ma to jak u siebie, można robić co się chce, kiedy się chce i jak się chce... wystarczy tylko między sobą się dogadać...

a ja znów mam dość, wróciłam po kolejnych załatwieniach w spr pracy i powiem Wam, że zdobycie pracy graniczy w tym kraju z cudem chyba! w zasadzie to staram sie już o staż w szpitalu pediatrycznym i wszyscy chcą, zgadzają się ale się boją bo coś tam coś tam... paranoja.. i nie wystarczy, że człowiek chce, zależy mu, robi kursy dodatkowe, pakuje mnóstwo kasy w nie... bo jedna rubryczka może wszystko zniszczyć...
uhhhh.... jutro mam mieć info czy tą rubryczkę w szpitalu mi wypełnią czy odprawią z kwitkiem...ehh:(

Ostatnia edycja:
reklama
ale jak np robie ciemnym brązem???

Kochana Mój A powiedział, że ciężko przez telefon/internet coś komuś doradzić bo musiałby zobaczyć itp.
Mówi, że firma firmie nie równa i włos włosowi... Dlatego cokolwiek mógłby powiedzieć mając Twoją głowę przed sobą hehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mynia wiesiołek do dnia owulacji, ja tak biorę:)

Kropka to wypytaj lekarza koniecznie:D i jak możesz to zapytaj jak te ziółka mają się przy regularnych ale dłuższych cyklach:D czy mogą coś schrzanić czy tylko polepszą:)

co do mieszkania z teściami.. to ja jestem zdania, że choćby złoci byli z jednej i z drugiej strony to młodzi powinni mieszkać sami... oczywiście jeśli mają taką możliwość:) my np moglibyśmy w moim domu rodzinnym, całe piętro wolne stoi z własną kuchnią łazienką...a nie chcemy póki co...:) nie ma to jak u siebie, można robić co się chce, kiedy się chce i jak się chce... wystarczy tylko między sobą się dogadać...

Spytam, spytam :) Ja tez mam długawe, ale regularne cykle tylko ta owulka, raz po @, raz przed rzasko po środku cyklu :eek:

My też mamy całą góre u mamy mojej i za zadne skarby (chcoiaz mam luz mame naprawde) bysmy tam nie mieszkali. Mój G ma mieszkanie po babci, na przeciwkonormalnie drzwi w drzwi mieszka jego wścibska ciotka i wynajumjemy, bo od rodziny jak najdalej... Owszem święta, spotkania rodzinne itp, ale nie chce żeby ktoś książke pisał na temat mojego życia i koniec kropka. Chociaz miałabym się jeszcze jakiś czas dusić w 41 m kw. to wole tak niż z rodzinką :/

Agacynda chodzi mi o to żeby mocy efekt uzyskać, w sensie czy no utleniacz 4% sprawi, że kolor bedzie intensywniejszy, a 1.9 % mniej intensywny... Na pewno wiem, że czym wyżej tym bardziej niszczy włosy, no ale chce żeby kolor po prostu był intensywniejszy i się nie spierał.

nie mamy wyjścia mój pewnie jej by nie zostawil tym bardziej ze jest jedynakiem ... bylo by mu ciezko a co do mieszkania to nie ma kasy moze kiedys zaczniemy sie budowac a jak narazie musze sie dogadac z tesciowa narazie jest ok ma swoje wizje i fochy ale nie moge sie poddac na starcie bo co by to za malzenstwo bylo... do dupy nic wiecej kocham go i nie za tesciowa wyjde a za mezczyzne mojego zycia i mam nadzieje ze nasza milosc da sobie rade ze wzystkim a tesciowa to doceni jak sie kochamy i bedzie dla nas wspaciem a nie ave papam w domu ...
nadzieja matka glupich jak to sie mowi ale zawsze to cos daje jakis naped do zycia...

Kropka używając utleniacza 4% uzyskasz intensywniejszy kolor niż przy 6% ale jaśniejszy niż przy 1.9%. Tak mi się wydaje. Mój A ma akurat klientkę więc nie może rozmawiać. Do ciemnych włosów używa się raczej 3%...

Grzanka, nie no jasne, nie poddawaj się, no bo wtedy teściowa będzie wygraną a tak nie wolno hehehehehe. Do ślubu niewiele czasu zostało, więc jeszcze możesz się przemęczyć i spać osobno :-p

Sihaya chciałam Ci wysłać obiecana broszurkę, ale tutaj na bb chyba nie można dodawać załączników:) Jak chcesz wyślij mi na PW email :)
Grzanko, rozumiem konieczność mieszkania z teściową,a le nie mów, ze Twój facet by się nie wyprowadził bo jest jedynakiem. Bo jak będziesz tak mówić i myśleć to rzeczywiście tak będzie:) Najważniejsze, żeby wiedzieć kto jest ważniejszy i z kim tworzymy rodzinę, wtedy można mieszkać i z teściami. Chociaż ja bym nie chciała:)
Miałam kiedyś faceta, dla którego mama i siostra były najważniejsze... współczuję komuś kto założy z nim rodzinę

reklama
Do góry