Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mynia - Pewnie już była o tym mowa, ale co robisz, tzn. gdzie pracujesz??
Jejku jak tak o tym jedzeniu piszemy, to aż zaczęłam wertować internet w poszukiwaniu czegoś fajnego na jutrzejszy obiad, bo kupiłam dzisiaj dwa bakłażany i padło na musakę, którą bardzo lubię ale jeszcze nigdy nie robiłam.
Bzibziok, ja urzędas jestem Ale w ramach tego urzędasowania projektuję systemy informatyczne więc nie jest źle A Ty czym będziesz się męczyć jutro od 8?
Idę po drugiego drinka
Hehe, Mynia to się śmiesznie składa, bo ja pracuję w firmie informatycznej, która obsługuje głównie urzędy pod względem programów, księgowych, kadrowych, podatkowych...no i właśnie na co dzień męczę się ze szkoleniem urzędasów
K@ti@ może i pięknie ale o niczym to świadczyć niestety nie może, bo ja od półtora miesiąca abstynentka seksualna
Bzibziok, znam ten ból My robimy oprogramowanie i tez szkolimy i wdrażamy systemy i znam opór tej materii... Ale pocieszenie, że ci młodsi urzędnicy miewają troszkę bardziej otwarte głowy.
Tak mnie naszło... byście chciały chłopca czy dziewczynkę?
Już trochę wiem na ten temat od 3 lat z tym walczę, ale najzabawniejsze jest szkolenie kogoś, kto nawet komputera nie umie obsługiwać...już się z tym spotkałam.
Ja dziewczynkę, a najlepiej dwie