reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mynia - Pewnie już była o tym mowa, ale co robisz, tzn. gdzie pracujesz??

Jejku jak tak o tym jedzeniu piszemy, to aż zaczęłam wertować internet w poszukiwaniu czegoś fajnego na jutrzejszy obiad, bo kupiłam dzisiaj dwa bakłażany i padło na musakę, którą bardzo lubię ale jeszcze nigdy nie robiłam.

ja także jak gdzieś idę do knajpki to zawsze placki po węgiersku zamawiam :) w domu nie chce się w to za bardzo bawić ;)

Hehe, Mynia to się śmiesznie składa, bo ja pracuję w firmie informatycznej, która obsługuje głównie urzędy pod względem programów, księgowych, kadrowych, podatkowych...no i właśnie na co dzień męczę się ze szkoleniem urzędasów:-D

K@ti@ może i pięknie ale o niczym to świadczyć niestety nie może, bo ja od półtora miesiąca abstynentka seksualna:)
Bzibziok, znam ten ból:) My robimy oprogramowanie i tez szkolimy i wdrażamy systemy i znam opór tej materii... Ale pocieszenie, że ci młodsi urzędnicy miewają troszkę bardziej otwarte głowy.
Tak mnie naszło... byście chciały chłopca czy dziewczynkę?:)

Mynia to ja nie wiedziałam - kiedy w planach zatem jakieś przytulanko jeśli można zapytać?

Ja to bym wolała pierwszą dziewuszkę ale w końcu obojętne już mi to zupełnie byleby się wreszcie udało!

reklama
Już trochę wiem na ten temat od 3 lat z tym walczę, ale najzabawniejsze jest szkolenie kogoś, kto nawet komputera nie umie obsługiwać...już się z tym spotkałam.
Ja dziewczynkę, a najlepiej dwie:p

Do góry