Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mynia to codzienne przytulanko i najwyżej tuż przed owu 1-2 dni przerwy i z powrotem ale jak najbliższe przytulanko na 1-2 przed owu to nie masz się co martwić bo i tak traficie
powiem Ci że zawsze celibat z meżem kilka dni przed owu a wczoraj wyczytałąm że nie powinno sie tak robić i kochać sie ile mamy na to ochotę.... i to nie osłąbia plemników wrecz odwrotnie... wiec teraz bedzie ile wlezie i ile dziecko pozwoli
wiadomo seks co dzień 4 razy dziennie mże faceta powalić i otem nie dac rady ale w granicach rozsadku wszystko da sie załątwić
no ja pojadę na 1-2 dni przed więc wcześniej silą rzeczy abstynencja
Ale żołnierzyki nie będą za słabe jak je tak wymęczę? Bo na tą owulacje to już nic nie zostanie może
Hejooo. Ja już u mamy i net z telefonu przez kompa,więc wolniutko chodzi... Haha mój promotor dzisiaj do mnie,że coś nie wyraźnie wyglądam... "Chyba Panią grypa bierze" Mogła Pani nie przychodzić
Co do urzędasów to sama nim jestem, ale faktycznie pracowały ze mną Panie, które miały problem z komputerem... a z programem Currenda to już w ogóle... Hahahaha
Ja skónczyłam zajęcia o 19 30 i pojechaliśmy do zajazdu po drodze do Cz-wy i najadłam się kwaśnicy i szaszłyka, a teraz umieram z przejedzenia... spodnie aż musiałąm odpiąć... ale tak to jest jak cały dzień się nie je, bo się ma kaca, a wilczy głód dopada wieczorem... Boże jutro cały dzień w sądzie, gapienia się na ludzi niczym zbite psy...
Dziewczyny nie popisze z wami, bo necik strasznie wolno chodzi co najwyżej was poczytam, ale to i tak wymaga ode mnie dużo cierpliwości. Trzymajcie się i do piątku, dam znać jak już wróce od lekarza