reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Cześć, ja poszłam spać koło pierwszej ale wyjątkowo dobrze się czuję dziś. I nawet kaca nie ma
Tylko ogólnie z przesileniem wiosennym nie mogę sobie poradzić... już od 3 tygodni chodzę wiecznie niewyspana i zdołowana.
Czarni
matka wariatka :D
Hej 
Anke jak kurze jajko to owu i zawsze po owu liczy sie 14 dni do @
ale u nas dzis zryta pogoda... masakra...
Anke jak kurze jajko to owu i zawsze po owu liczy sie 14 dni do @
ale u nas dzis zryta pogoda... masakra...
Mynia, doskonale to rozumiem, też tak mam. Już się nie mogę doczekać słonecznych dni, wtedy od razu lepsze samopoczucie i jakoś tak więcej enrgii. A dzisiaj wstałam a tu szaro i ponuro, aż miałam ochotę wrócić do łóżka.
Anke - tak teoretycznie powinno być, mi wou, ostatnio wypadła 18-19 dnia przy teoretycznie 28 dniowych cyklach i w związku z tym @ się właśnie o tyle spóźniła , zamiast 28 dnia dostałam 32. Ale pewnie nie u wszystkich jest dokładnie tak.
Anke - tak teoretycznie powinno być, mi wou, ostatnio wypadła 18-19 dnia przy teoretycznie 28 dniowych cyklach i w związku z tym @ się właśnie o tyle spóźniła , zamiast 28 dnia dostałam 32. Ale pewnie nie u wszystkich jest dokładnie tak.
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Hej dziewczyny 
Ale piż... dzi na dworze wiatru...
mierzyłam tempkę...
ide popracować.. ;p
Ale piż... dzi na dworze wiatru...
mierzyłam tempkę...
ide popracować.. ;p
cześć Kobitki
my wczoraj byliśmy u szwagra w odwiedziny, 3tygodniową córę przywitać - kochane maleństwo - ja też tak chceeeeeeeeee!!
a dziś rano tempka mi podskoczyła z 36,25 na 36,46, wczoraj popołudniu zrobiłam ten drugi test owu (żeby sprawdzić poranny pozytywny wynik) i znowu dwie krechy, wieczorem dopadło mnie mega kłucie jajnika lewego, myślałam, że się przekręcę... ale za to sucho tak że szok.. :/
my wczoraj byliśmy u szwagra w odwiedziny, 3tygodniową córę przywitać - kochane maleństwo - ja też tak chceeeeeeeeee!!
a dziś rano tempka mi podskoczyła z 36,25 na 36,46, wczoraj popołudniu zrobiłam ten drugi test owu (żeby sprawdzić poranny pozytywny wynik) i znowu dwie krechy, wieczorem dopadło mnie mega kłucie jajnika lewego, myślałam, że się przekręcę... ale za to sucho tak że szok.. :/
Mynia_82
Fanka BB :)
Anke, mniej więcej 14 dni. Ta faza od owu do @ to faza lutealna i ona prawidłowo powinna trwać 12-16 dni, dlatego mówmi, średnio 14. Ale zdażają się przypadki że faza lutealna jest dłuższa albo krótsza i właśnie wtedy są problemy z zajściem. Dobrym sposobem sprawdzenia czy wszystko pod tym względem w porządku jest właśnie mierzenie temp.
reklama
zonqa
Szał, dziki szał...
Hej dziewczyny
u nas też pogoda okropna miał dziś być dłuższy spacer a trzeba w samochód wsiadać
Co do płci dziecka to ja bym chciała bardzo dziewczynkę ale raczej jestem pogodzona z tym że będzie drugi chłopaczek
Sushi najlepsze jest jak się samemu zrobi i nie jest to skomplikowana robota mniam pychotka w jutro jadę do hurtowni sushi by zrobić zapasy składników
u nas też pogoda okropna miał dziś być dłuższy spacer a trzeba w samochód wsiadać
Co do płci dziecka to ja bym chciała bardzo dziewczynkę ale raczej jestem pogodzona z tym że będzie drugi chłopaczek
Sushi najlepsze jest jak się samemu zrobi i nie jest to skomplikowana robota mniam pychotka w jutro jadę do hurtowni sushi by zrobić zapasy składników