reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja bym chciała, jeśli miałabym wybierać, to chłopczyka. Jak sobie siebie wyobrażam z Dzidziolkiem to tylko z chłopcem, Antkiem... w dłuższych kręconych blond włoskach i w bluzce w paski i beżowych spodniach :) hehehehe

reklama
przytulanko najbliższe 14 kwietnia... owulacja wg wyliczeń 15 lub 16 kwietnia:) Własnie jak to jest? Najlepiej dwa dni przed owulacją i w owulacje tak? A pomiędzy nic?
Ja wolałabym chłopca:) Ale wiadomo, że tak czy tak będę szczęśliwa:)

z chłopca też bym się na pewno cieszyła, ale z dziewczynkami jest lepszy kontakt. Po za tym ja mam siostrę co prawda 13 lat młodszą, ale teraz mamy super stosunki, zawsze jest o czym porozmawiać z nią i z mamą. Mój mąż kiedyś zapytałam mojego ojca: "Jak to możliwe, że Ty ich jeszcze nie zabiłeś?" a akurat jechaliśmy wszyscy 1 samochodem i my we trzy byłyśmy stęsknione za sobą i wszystkie miałyśmy dużo do powiedzenia. No i tak zawsze sobie myślę, że chciałabym mieć taki kontakt z dziećmi jak ma moja mama, pewnie dlatego wolałabym dziewczynkę/i

Czarni, naprawdę najlepiej codzień? To super, ale pewnie tylko raz dziennie? Bo jak my się tak dwa miesiące nie widzimy to jakbyśmy mieli się powstrzymać co dwa dni to byłaby tragedia. No ale za często tez nie dobrze więc pewnie częściej niż raz dziennie to już nie?

reklama
Do góry