• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja spodziewałam sie takiej odpowiedzi od niego bo sama to podejrzewałam zobaczymy co dalej będzie jestem przed owulka wiec będziemy dalej majstrować:D
witaj lanjaa

reklama
a co do imion to mam ich trochę :D ale któe bedzie te jedyne trudno mi zdecydowac z mieniem dla chłopca ale dziewczynka chyba Nadia a ty?

lanjaa, witaj :-)
Czarni, przykro mi. Na pewno niedługo się uda.

Co dziewczyny porabiacie? Bo ja sama nie wiem co mam robić. M śpi, a ja własnie wypisałam sie z egzaminu, który ustaliłam sobie na przyszły czwartek, bo stwierdziłam, że już powinnam się uczyc zeby to wszystko ogarnąć, z drugiej strony chciałabym mieć chociaż dziś i jutro taki totalnie wolny wieczór, bez książek...
no ale czas leci...a egzaminów dużo.... o rany...zamiast się cieszyć wolnym wieczorem to i tak siedze i myśle,ze powinnam się uczyc :eek: sama nie wiem czego chce...

a @ nie przyszła...

Co do imion... ja od dawna upodobałam sobie imie Ula dla córki ;) Ale komu bym o tym nie powiedziała właczając mojego Meża to mówi, że okropne :/ Sama staram się nie nastawiać na nic, bo mojemu M sie nic nie podoba, ale jak pytam jak on chciałby żeby miały na imie dzieci to nie ma pomysłu :/ pewnie jak juz przyjdzie co do czego to da sie bardziej na powaznie porozmawiac i cos ustalić:) Podoba mi się też Hania, Basia, a dla chłopca Adaś

Ostatnia edycja:
moje maleństwo wykąpane po kolacyjce leży i ogląda bajeczkę u siebie mąż siedzi prze telewizorem ogląda film delektując się piwkiem a ja próbuję sobie zająć czas przy komputerze i tak po całym dniu naszła mnie ochota na jakiegoś drineczka wiec chyba sie skusze :-D

Czarni ja też mam dylemat co do chłopca :-D jakoś tych imion tak mało dla nich :tak:jeżeli będzie dziewczynka to bardzo chciałabym aby była Helenka :tak: jakoś tak to imię mi "leży". mój narzeczony nawet się zgodził :-) zawsze jak o tym rozmawiamy to prosi abym tylko nie wymyślała nie wiadomo czego :-D jemu podoba się imię Alicja.

Kinga, no w sumie ....w sumie nie wiem ;) powinna być wczoraj, albo dzisiaj, ale jeszcze nie ma i na razie się nie zanosi bo nie boli mnie brzuch. Robiliśmy test 2 dni temu i wyszedł negatywny. Byłam pewna, że jakby miało coś być to by wyszło...
ale w sumie dziś nie jestem taka pewna ;)) Szkoda mi kasy na testy :P poczekamy zobaczymy...jak nie przyjdzie jutro to pewnie zatestujemy w niedziele na spokojnie jeszcze raz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry