reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hehe dzięki Mynia:) a ze skarpetkami to jeszcze w czasach studiów wypraktykowałam, że jak się wchodzi na materac z kolorowymi to dzieciaki od razu inaczej reagują:)

Na pewno:)
Ja ostatnio pomyślałam sobie, że chciałabym pracować z dzieciakami (nie mam w tym kierunku żadnego wykształcenia ;-)) Chciałabym w jakimś domu kultury prowadzić zajęcia manualne różne z dzieciaczkami. No ale juz nie czas na tak drastyczne zmiany:)

Czytam Was od rana na bieżąco więc się we wszystkim orientuję:)Tylko czasu na pisanie za bardzo nie mam, bo walczę z dinozaurami...ech...musze pamięcią do DOSa wracać i przenosić dane do naszego programu windowsowego. A z dosa, to mam taką wiedzę, że koń by się uśmiał. dobrze, że mamy pana googla.

Witam dmikcw, napisz coś więcej o sobie, gdzie mieszkasz co robisz i takie tam...:)

Ale fajnie masz Sihaya z tym ogródkiem i roślinkami. A z tymi wesołymi skarpetkami to się zawsze sprawdza, nawet jak do kogoś do domu przychodzisz i masz kolorowe skarpetki to od razu wszyscy się śmieją.

Ortopedzi sie zjeżdżają ale nie wiem czy z całej polski czy jak ...
tego nie wiem ale będzie pełno ortopedów wokoło mnie :p
więc plecy czy kręgosłup wylkeczony w razie w będzie :p
robie im kilka fotek ze zjazdu konferencji i grila pozniej zdjecia grupowe i koniec pracy a kaski pieknie z tego bedzie wiec warto :D

Która z was brała wiesiołka i jak na was wpływał... ja teraz kończe go brać bo wypada na to że jestem po owu chociaż pewnie jej wogóle nie było patrząc na siebie i mój organizm ..

Ostatnia edycja:
ja brałam teraz 2 cykl i ku mojemu zaskoczeniu mam wrażenie, ze faktycznie z śluzem się poprawiło, chociaż chyba na cerę mi się coś rzuciło, już dawno nie miałam takich kłopotów, musiałam aż specjalne preparaty pokupować sprawdzone, którymi się kiedyś leczyłam.
Ja dodatkowo biorę jeszcze castangus.

grzanka ja brałam wiesiolka w jednym cyklu regularnie i owszem śluz się poprawił i cera, aż teść mi powiedział, że jakoś tak ładnie wyglądam, że cera bardziej promienna:] hehe...ostatni cykl brałam mało systematycznie, śluzu nie było wcale - nie wiem czy ma to jakiś związek czy nie; i w tym cyklu teraz zaczęłam brać od pierwszego dnia, dziś 7dc i czekam jakie będą efekty:)

dziekuję dziewczyny za serdeczne powitanie:-)
co do męża to chodzilo mi, że owszę rozumie, wspiera mnie, pociesza i ociera łzy, ale przecież nikt nigdy nie czuje tego samego co inny czlowiek. każdy z nas jest inny. a my weszliśmy w te starania z takim postanowieniem, że co ma byc to bedzie. a ja się chyba za bardzo nastawiłam na szybki efekt:wściekła/y:
no ale cóż...
a tak na marginesie to jestem Dominika, mężatka, lat 22(prawie), pracuję no i najważniejsze: CHCĘ DZIDZIUSIA:-D

reklama
hej dziewczyny:) no i dopadł mnie jakiś wirus na pewno zaraziłam się od męża chyba za bardzo się nim opiekowałam wieczorem i teraz mam :)) byłam dzisiaj w aptece kupiłam termometr i od jutra zaczynam mierzyć temperature

Do góry