Cześć dziewczyny :-) Nie straszcie mnie jakimiś zrostami... 
 Wiecie co stwierdziłam, że muszę przestać kochać się z moim mężem z myślą, że to tylko czas do robienia dziecka... trzeba się wyluzować i już.
 Wiecie co stwierdziłam, że muszę przestać kochać się z moim mężem z myślą, że to tylko czas do robienia dziecka... trzeba się wyluzować i już. 
Witam wszystkie nowe dziewczyny Widze, że jest nadzieja, że u którejś z was albo i u wszystkich może być huczne buuummm
 Widze, że jest nadzieja, że u którejś z was albo i u wszystkich może być huczne buuummm  Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...
 Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...  
Matyjasowa z jakiego miasta jestes?

Wiecie co stwierdziłam, że muszę przestać kochać się z moim mężem z myślą, że to tylko czas do robienia dziecka... trzeba się wyluzować i już. Witam wszystkie nowe dziewczyny
 Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...
 Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...  Matyjasowa z jakiego miasta jestes?

pi.......lona@
pi.......lona@