reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny :-) Nie straszcie mnie jakimiś zrostami... :no::no: Wiecie co stwierdziłam, że muszę przestać kochać się z moim mężem z myślą, że to tylko czas do robienia dziecka... trzeba się wyluzować i już.

Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Widze, że jest nadzieja, że u którejś z was albo i u wszystkich może być huczne buuummm :tak: Pamiętam, że jak ja robiłam test chyba dzień lub 2 po spodziewanej @ wyszła druga kreseczka słaba, a za jakis czas były juz dwie mocne i beta hcg piękna...

Matyjasowa z jakiego miasta jestes?

reklama
kropka87 ja jestem z bedzina a ty ???

mnie brzuch dalej pobolewa .... czuje jakby juz@ przyszla ale sprawdzajac jest tylko bialy sluz.......

Matyjasowa my wynajmujemy mieszkanie w Bytomiu niestety :/ Jeszcze trochę.. Niezbyt piękne miasto no ale coż. Dopiero od 1,5 roku tutaj mieszkam. Jestem z Cz-wy. Mąż z Chorzowa i dlatego tutaj zamieszkaliśmy. W Częstochowie brak perspektyw...

Aga przykro mi :(

Widze, że u dziewczyn bez pozytywnych wieści... A Aneta u Ciebie jak? U mnie dopiero 9 dzień cyklu przy cyklach 32-35 to jeszcze daaaleka droga. 30 dzień cyklu przypada dopiero na 15 go lutego ech...

Cześć Dziewczynki,
dopiero z pracy wróciłam i musiałam nadrobić czytanie, żeby odpisać .

Hmm sytuacja wygląda tak, że 2 dni temu powinna być @ i nie ma i nie widzę póki co... Ani nie czuję się na nią.
Rano robiłam test i znowu je**na jedna kreseczka... :(( dwa różne testy wzięłam i nic... nawet śladu ani ledwo widocznej ani nawet cienia... :(( A to ciekawe bo mam takie twarde podbrzusze, że aż boli czasami... nigdy przed @ nie miałam takiego więc w sumie to ja już nie wiem co jest grane..

Aga przykro mi, że Cię dopadła @...

Agacynta mocno trzymam za Ciebie kciuki!!!! Mnie też na początku testy wychodziły negatywne :) Jeszcze troszkę cierpliwości. Może @ nie przyjdzie a na teście zobaczysz II :-) Ja w piątek na 11 30 do lekarz. Ciekawa jestem jak tam moje pęcherzyki. Oby rosły.

reklama
Do góry