Dobranoc Myniu :* Jak Ty masz na imie kurdee sorry dziewczyny, ale jakoś nie wszystkie chcecie mi utkwić w głowie... Pamiętam Czarni, agacynde -dwie wariatki moje :* grzanke, zonge i edyte, a reszta nie obraźcie się ale tylko kojarze ( a no i groszka i syneczki, ale one już wywędrowały do brzuchatych)
reklama
A
agacynda
Gość
Ja popijam piwko, koncze 6 a nic nie tryka w glowe. Ale ide na przytulaski z moim Kochaniem :* dobranoc moim wariatkom i reszcie :**
Czarni
matka wariatka :D
nie no mykam bo mnie gnaty bolą buziaki wariatki do jutra a z resztą do dzisiaj bo juz po 12 :*:*:*:*:*
mgielka2008
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki
tak dużo piszecie że cięzko was nadrobić cholera brak czasu u mnie, osttnio dużo pracy,
jeżeli chodzi o temat rodziny to my mieszkamy na drugim koncu Polski, jesteśmy z Lubelszczyzny a teraz mieszkamy w lubuskim, więc rodzina daleko ;-) ja nie jestem bardzo związana z rodzicami jeśli można to tak powiedzieć, mój tata to inne klimaty weganin ekolog wolny człowiek więcznie jeżdzi po Polsce bardzo go szanuje i podziwiam, a mama wyszła za mąż jak miałam 7 lat, za dużo zeby się wgłębiać, ale jak robilismy wesele to zadzwonila ze głow ją boli i nie przyjedzie pomóc ;-) a jak wnajmowałam stancje w tym samym miescie to raz mnie odwiedziła hehe teraz miala sie rozwodzic mąż od niej odszedł i zostałą bez kasy to wysylalismy z mezem moim i pomagalismy zakupy węgiel na zime, a wrócili do siebie ro raz w tygodniu mi raptem na smsa odpisze wiec szkoda mi słów... matka nie pracuje mogłaby przyjechać a wiecznie nie ma czasu nie chce jej sie a ja nie mam skim dziecka zostawić i po przedszkolu musi do obcych chodzić szkoda ale co zrobic...
co do przedszkola: to tez bym najchętniej została w domu i nie prowadzila dzieckado przedszkola, ale niestety pracować trzeba kasa na ziemi nie leży i lata pracy lecą a jak bym zaszła w drugą ciąże to fajnie mieć wszystkie świadczenia ;-) bo raczej ciezko by było zjednej wypłaty dwoje dzieci ehhh ale serce mi pęka jak mała płacze i nie chce isć i pyta czy napewno wrócę, dlatego mam nadzieje ze szybko uda mi sie zajsc w ciąże zeby z nią pobyć troche ..... poswięcic jej wiecej czasu bo powiem szczerze ze tak to by mi sie tak nie spieszylo
a co do picia to ja mam mocną głowę, mój mąż raczej mało pije ja imprezowiczka ale jużmi troche mija hehe
i dziś zmierzylam rano temp. to mam 37,2 to chyba dobrze? będe mierzyla juz codziennie szkoda ze tak póxno zaczełam , aha sutki mni bolą i zemdlilo mnie po kawie cały czas ćmiące bóle brzucha hmmm no zobaczymy wolałabym myśleć ze to ciąża a nie zbliżający się okres ale staram sie nie nakręcać choć jest cięzko
ktoś dziś testuje?
tak dużo piszecie że cięzko was nadrobić cholera brak czasu u mnie, osttnio dużo pracy,
jeżeli chodzi o temat rodziny to my mieszkamy na drugim koncu Polski, jesteśmy z Lubelszczyzny a teraz mieszkamy w lubuskim, więc rodzina daleko ;-) ja nie jestem bardzo związana z rodzicami jeśli można to tak powiedzieć, mój tata to inne klimaty weganin ekolog wolny człowiek więcznie jeżdzi po Polsce bardzo go szanuje i podziwiam, a mama wyszła za mąż jak miałam 7 lat, za dużo zeby się wgłębiać, ale jak robilismy wesele to zadzwonila ze głow ją boli i nie przyjedzie pomóc ;-) a jak wnajmowałam stancje w tym samym miescie to raz mnie odwiedziła hehe teraz miala sie rozwodzic mąż od niej odszedł i zostałą bez kasy to wysylalismy z mezem moim i pomagalismy zakupy węgiel na zime, a wrócili do siebie ro raz w tygodniu mi raptem na smsa odpisze wiec szkoda mi słów... matka nie pracuje mogłaby przyjechać a wiecznie nie ma czasu nie chce jej sie a ja nie mam skim dziecka zostawić i po przedszkolu musi do obcych chodzić szkoda ale co zrobic...
co do przedszkola: to tez bym najchętniej została w domu i nie prowadzila dzieckado przedszkola, ale niestety pracować trzeba kasa na ziemi nie leży i lata pracy lecą a jak bym zaszła w drugą ciąże to fajnie mieć wszystkie świadczenia ;-) bo raczej ciezko by było zjednej wypłaty dwoje dzieci ehhh ale serce mi pęka jak mała płacze i nie chce isć i pyta czy napewno wrócę, dlatego mam nadzieje ze szybko uda mi sie zajsc w ciąże zeby z nią pobyć troche ..... poswięcic jej wiecej czasu bo powiem szczerze ze tak to by mi sie tak nie spieszylo
a co do picia to ja mam mocną głowę, mój mąż raczej mało pije ja imprezowiczka ale jużmi troche mija hehe
i dziś zmierzylam rano temp. to mam 37,2 to chyba dobrze? będe mierzyla juz codziennie szkoda ze tak póxno zaczełam , aha sutki mni bolą i zemdlilo mnie po kawie cały czas ćmiące bóle brzucha hmmm no zobaczymy wolałabym myśleć ze to ciąża a nie zbliżający się okres ale staram sie nie nakręcać choć jest cięzko
ktoś dziś testuje?
Ale się wczoraj działo, a ja znowu poszłam spać, ze złości że dostałam @. Dzisiaj mnie potwornie brzuch boli, ale przynajmniej się cieszę, że już mogę od nowa cykl zacząć, bo i tak się tego spodziewałam.
Z mężem, wypiliśmy wieczorem butelkę czerwonego wina, bo to lubimy najbardziej, ale mi ostatnio jakoś ochota na alko. też odeszła i mogę wypić znacznie mniej niż kiedyś chociaż lubię - ale właśnie2 lampki wina, albo jakiegoś dobrego kolorowego drinka.
Kiedyś co piątek ze znajomymi się na mieście spotykaliśmy, a teraz właściwie wszyscy już mają dzieci i jakoś rzadko nam się udaje z kimś umówić.
A zauważyłam, że mój mąż jest zazdrosny jak wieczorem odpalam komputer i zaczynam z Wami pisać zamiast z nim pogadać czy jakiś film pooglądać.
Z mężem, wypiliśmy wieczorem butelkę czerwonego wina, bo to lubimy najbardziej, ale mi ostatnio jakoś ochota na alko. też odeszła i mogę wypić znacznie mniej niż kiedyś chociaż lubię - ale właśnie2 lampki wina, albo jakiegoś dobrego kolorowego drinka.
Kiedyś co piątek ze znajomymi się na mieście spotykaliśmy, a teraz właściwie wszyscy już mają dzieci i jakoś rzadko nam się udaje z kimś umówić.
A zauważyłam, że mój mąż jest zazdrosny jak wieczorem odpalam komputer i zaczynam z Wami pisać zamiast z nim pogadać czy jakiś film pooglądać.
zonqa
Szał, dziki szał...
Hej dziewczyny
ale wczoraj była impreza na BB

Mi co raz trudnej tu pisać i nie wiem co tu tak naprawdę robię
starań brak więc i nadzieję na cokolwiek nikłe.
Czytam was ale jestem we wszystkim zawieszona cieszę się z waszych dwóch kreseczek ale przy tym myślę, że to mogły być moje dwie kreseczki :-( ciężko mi z tym wszystkim po prostu i basta
ale wczoraj była impreza na BB

Mi co raz trudnej tu pisać i nie wiem co tu tak naprawdę robię
starań brak więc i nadzieję na cokolwiek nikłe.Czytam was ale jestem we wszystkim zawieszona cieszę się z waszych dwóch kreseczek ale przy tym myślę, że to mogły być moje dwie kreseczki :-( ciężko mi z tym wszystkim po prostu i basta
Cześć dziewczynki
Kropka Czarni Mynia
poszalałyście wczoraj hehe ale się uśmiałam czytając Was
ja chyba nigdy nie byłam taką imprezowiczką ale też się szalało, nie powiem
teraz to już mniej, ale dobry alko mmm
ja to lubię czerwone winko i drineczki najbardziej
wóda bleeee.. nie znoszę
choć ostatnio dostaliśmy wódkę grejpfrutową i nie powiem niezła - sama smakuje jak drink
Lady Blue - gratulacje II i trzymam kciuki żeby się potwierdziło
Ineska ja pochodzę z Bielska Białej i podobnie jak pisała Bzibziok polecam te rejony na taki kilkudniowy wyjazd
oczywiście nie same bielsko - choć tu też jest co zobaczyć (mojemu mężowi od pierwszej wizyty tak się spodobało, ze jak jedziemy teraz do rodziców w odwiedziny to zawsze na spacer ciągnie żeby pochodzić po bb). a na sam podbyt to myślę uderzajcie w szczyrk - i stamtąd idealna baza wypadowa na szlaki a przy okazji do ustronia i wisły.
jak chcesz to mogę Ci przesłać jakieś konkrety typu które szlaki są warte obejrzenia, na którą górkę się wybrać...
Wklejam listę i działacie kobitki bo jakaś posucha w testach się zrobiła:
Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
czarni..................@21.04.2012 (19)
Sailor_moon.......@21.04.2012
Bzibziok................@24.04.2012(7)
malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Anke24...............@???kwiecień (3)
mnie od wczoraj wieczora jajniki nawalają, raz jeden raz drugi:/ ale temp dalej niska, nie wzrasta i sucho:/ wrrr..:/ a owul niby powinna być za 2 dni... coś mi się wydaje, że w tym miesiącu kicha będzie
Kropka Czarni Mynia
ja chyba nigdy nie byłam taką imprezowiczką ale też się szalało, nie powiem
Lady Blue - gratulacje II i trzymam kciuki żeby się potwierdziło
Ineska ja pochodzę z Bielska Białej i podobnie jak pisała Bzibziok polecam te rejony na taki kilkudniowy wyjazd
jak chcesz to mogę Ci przesłać jakieś konkrety typu które szlaki są warte obejrzenia, na którą górkę się wybrać...
Wklejam listę i działacie kobitki bo jakaś posucha w testach się zrobiła:
Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II
Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012-----II
pati_pati..............@09.03.2012......II
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)....II
Moni-ka..............@16.03.2012 (4).......II
Pyscek .................@27.03.2012 (10)
K@ti@..................@29.03.2012 (12)
*AgA*................@31.03-04.04 2012 (3)
grzanka90............@ 03.04.2012 (4)
Zonqa...................@06.04.2012
Agacynda..............@06.04.2012 (5)
Mgiełka2008.........@06.04.2012 (6)
Agus_86................@01-06.04.2012 (2)
Ineska7.................@08.04.2012
Sihaya..................@13.04.2012 (4)
Karola_2907........@14.04.2012
Edyta01................@15.04.2012 (2)
Kropka................@17.04.2012 (4)
lanjaa..................@19.04.2012 (2)
czarni..................@21.04.2012 (19)
Sailor_moon.......@21.04.2012
Bzibziok................@24.04.2012(7)
malena100..........@26-27.04.2012 (2)
Anke24...............@???kwiecień (3)
mnie od wczoraj wieczora jajniki nawalają, raz jeden raz drugi:/ ale temp dalej niska, nie wzrasta i sucho:/ wrrr..:/ a owul niby powinna być za 2 dni... coś mi się wydaje, że w tym miesiącu kicha będzie
Ostatnia edycja:
a mój ma swoje samochodowe forum więc jakoś dajemy radę i mnie rozumie
Mgiełka ja często mam taką temp w granicach 36,2
Ostatnia edycja:
reklama
Czarni
matka wariatka :D
Hej dziewczyny 
Dobrze że mój od kompa to z dala
czasami posiedzi coś poszuka a tak to dla mnie 
Mgiełka temperatura rewelacja
byle sie taka utrzymała 
Kolejny dzień z małpą mam nadzieje że juz brzuch mnie nie będzie bolał....
coś czuje że w tym miesiącu tempka bedzie skakać i to nieźle....
A jak tam Kropka kacyk jest
zaszalała nam kobitka
u nas słoneczko widzę juz temperature ładną ale ciekawe czy znowu nie bedzie wiało nam od tego morza....
Pyscek Katia jak tam u was??
Dobrze że mój od kompa to z dala
Mgiełka temperatura rewelacja
Kolejny dzień z małpą mam nadzieje że juz brzuch mnie nie będzie bolał....
coś czuje że w tym miesiącu tempka bedzie skakać i to nieźle....
A jak tam Kropka kacyk jest
Pyscek Katia jak tam u was??
Ostatnia edycja: