reklama
Czarni
matka wariatka :D
Anke każdy ma inaczej ja przed owu mam wode potem wodę w rozciagliwy owu i po wou znowu wode i wodo mleczny mleczny biały...
mgielka2008
Fanka BB :)
a coś mi sie przypomniało z wizyty u lekarza: powiedział w trakcie usg że owulacja była z lewego jajnika, jeden pęcherzyk , potem że endometrium 12mm, a potem że jest ciałko żółte ( i tu najprawdopodobniej powiedział) na prawym jajniku? to nie rozumiem? znaczy się że jednak owu była na dwoch jajnikach?
Czarni
jejku mgiełka nie mam pojecia.....

A
agacynda
Gość
A ja od kilku dni mam kurze bialko... Moze sie cos uda...
Mykam Dziewczynki z przyjaciolmi na sushi i do kina :* buziaki, do wieczora
Mykam Dziewczynki z przyjaciolmi na sushi i do kina :* buziaki, do wieczora
Powiedzcie mi, czy przy @ zdarzają Wam się poza zwykłą krwią zaskrzepy, albo coś w rodzaju takiej galarety??Bo ja tak mam od momentu odstawienia tabletek, gin twierdzi, że zdarzają się takie obfite @ i czy da się to jakoś zminimalizować?
Czarni
jeżeli to jest to co ja myśle to jest to normalne pytałam sie kiedyś dlaczego to tak jest to po prostu krew zalejajaca jak siedzisz leżysz kumuluje sie i jak by zastygała i taki skrzep sie robi cieżko mi to określić słowami ale to normalne żeby taki rzeczy sie nie zdarzały podczas @ byśmy musiały być non stop w ruchu 
reklama
ja czasem tak mam ale jakoś nigdy się tym specjalnie nie przejmowałam... może dlatego, że jak już coś takiego mam nie nie w takich ilościach żeby mnie to martwiło
i tak jak Czarni napisała, to było dla mnie normalne... bo krew tak ma, taka jej natura:]
i tak jak Czarni napisała, to było dla mnie normalne... bo krew tak ma, taka jej natura:]