reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jest mi strasznie przykro od wczorajszego wieczora. Zadzwonila kolezanka i powiedziala ze wychodzi za maz. Jest z chlopakiem 4 miesiace i juz sa zareczeni i maja wyznaczona date slubu i zarezerwowany palac. To nie fair. Ja mialam byc od nej pierwsza. Jeszcze sie okaze ze w ciaze pierwsza zajdzie... Yhhhs...

reklama
witam :)
Agatko co tam sie przejmujesz niech sobie wychodzi pierwsza a co bedziesz wedziec co ona miałą czego ty na pewno nie zrobisz :D
ja mam straszny poranek i dziecko i królik daja dzis popalic jakas masakra :/ grrr idę ogarniac i jakas kofeine trzeba strzelic :))

Jest mi strasznie przykro od wczorajszego wieczora. Zadzwonila kolezanka i powiedziala ze wychodzi za maz. Jest z chlopakiem 4 miesiace i juz sa zareczeni i maja wyznaczona date slubu i zarezerwowany palac. To nie fair. Ja mialam byc od nej pierwsza. Jeszcze sie okaze ze w ciaze pierwsza zajdzie... Yhhhs...

Nie ma co się przejmować kochanie... każdy ma swój czas na pewne rzeczy :)

Ja dziś w domku siedzę bo mam dużo nauki na poniedziałek :( bleee taka fajna pogoda a ja w domu uff dobrze, że jeszcze tylko 2 miesiące i koniec szkoły :)

Jak tam mija u was dzień :)

Myniu Ty to jednak jesteś niezastąpiona tu:) nasza prywatna pomoc, w wykresach, tempkach, drukach;)

Bzibzioku ja też miałam różyczkę....i ospę nawet;]

goko - kładź się i odpoczywaj:)

a nam znów wiercą tym razem po ścianach z zewnątrz bloku - okazuje się, że robią monitoring i... prace przewidziane są do 18 maja:| mam nadzieję, że nie będą wiercić tyle czasu... dziś już zaczęli.. więc ja może teraz do tej apteki, po baterie i zakupy zrobię a oni niech sobie wiercą w spokoju;)
wczoraj tak dawali, że jak koleżanka dzwoniła to się musiałam w łazience zamknąć żeby cokolwiek w ogóle usłyszeć co mówił:)

Nie no Sihaya, jakaś alfa i omega znowu ze mnie nie jest:) Wydruk sama przypadkiem kiedyś znalazłam i rzeczywiście schowali go tak, że nikt normalny by go tam nie szukał:)
A interpretacja temperatur to tylko i wyłącznie kwestia doświadczenia. Bo pierwszego wykresu naprawdę nie da się w trakcie dobrze zinterpretować. Można tylko snuć domysły:) a następne już na podstawie tego pierwszego łatwiej idą.

Mi na szczęście dziś temperatura skoczyła powyżej mojej linii podstawowej co oznacza, że owu była. Wprawdzie nie wiem kiedy skok był przez te moje gorączki, ale nawet jak się przesunęła to góra dwa dni więc majowe amory mają jakieś szanse powodzenia:) Jeszcze żeby @ przyszła w terminie to będzie grejt:)

Hej babeczki
Położyłam się z moim pokaźnym bebzolkiem wykończona wchodzeniem po schodach i z przerażeniem w oczach stwierdziłam iż mam taką ilość stron do nadrobienia że do jutra się nie wyrobię :szok: ale produkujecie :-D
W przelocie zauważyłam że matyjasowa w dalszym ciągu milczy, no i gdzie edytka?

gratuluję nowej przyszłej mamusi pozytywnego testu :-)

Agacynda Ty masz mężulka fryzjera? jejku ale zazdroszczę, ja to zawsze trafiałam na informatyków :dry:

Kropeczko Ciebie mam zawsze na bieżąco pomimo tego że nie ogarniam bb (niech żyje fb! :-p)

Czarni
jak z Twoimi cyklami? wyregulowały się?

Pozdrawiam wszystkie kobietki.

Się napisałam i mi się skasowało:(

Agacynda, ja Cię rozumiem. Ja czuje to samo jak słyszę o ciążach...
Ale już kiedyś pisałam jak mi mój Sti powiedział jak mu się żaliłam z ciąż kolejnych koleżanek: "nie liczy się to co na początku ale to co na końcu, a w końcu Ty będziesz miała takie śliczne dziecko, że one wszystkie będą CI zazdrościć" :)
Więc nie martw się Agacynda bo Tobie koleżanki też będą zazdrościć:)

właśnie koleżanka mi napisała ze będzie miała córeczkę , jak tylko przeczytałam e-mail od niej wszystko wróciło ,siedzę ryczę..... ja zaszłam w ciąze dwa miesiące po niej miałam termin na 15 listopada

wiem ze powinnam się cieszyc ze u niej wszystko dobrze , jednak ciężko mi

Czesc dziewczyny. Dawno do was zagladałam. Pamietacie jak Wam pisałam ze @ spóznia mi sie dwa tygodnie i testy wychodza negatywne a lekarz na usg zobaczył cos i nie wiedział czy to ciaza?? No wiec to nie była ciaża niestety:-( Poszłam na kolejne usg na którym inny juz z kolei lekarz nic nie zauazył. Kazał odstawic luteine. Tak zrobiłam i za dwa dni przyszła @:-( W sumie spózniła sie o miesiac. I nadrobiła za ten miesiac. Szkoda ze to nie była fasolka :-( Nie wiem co było przyczyna tak długiego braku @. W poniedziałek ide do gina (ale juz innego niz tamten:-)) i moze sie czegos dowiem. Wiem ze mam nadzerke i chce ja wyleczyc. Wiem tez ze mam na jajnikach bardzo malutkie torbielki takie ze 2 mm. Chyba zrobie wszystkie hormony. Musze stworzyc dobre warunki do staranek i dla przyszłej dzidzi, która mam nadzieje kiedys zamieszka w moim brzuszku:-) A za Was dziewczyny trzymam kciuki:-)

reklama
Czesc dziewczyny. Dawno do was zagladałam. Pamietacie jak Wam pisałam ze @ spóznia mi sie dwa tygodnie i testy wychodza negatywne a lekarz na usg zobaczył cos i nie wiedział czy to ciaza?? No wiec to nie była ciaża niestety:-( Poszłam na kolejne usg na którym inny juz z kolei lekarz nic nie zauazył. Kazał odstawic luteine. Tak zrobiłam i za dwa dni przyszła @:-( W sumie spózniła sie o miesiac. I nadrobiła za ten miesiac. Szkoda ze to nie była fasolka :-( Nie wiem co było przyczyna tak długiego braku @. W poniedziałek ide do gina (ale juz innego niz tamten:-)) i moze sie czegos dowiem. Wiem ze mam nadzerke i chce ja wyleczyc. Wiem tez ze mam na jajnikach bardzo malutkie torbielki takie ze 2 mm. Chyba zrobie wszystkie hormony. Musze stworzyc dobre warunki do staranek i dla przyszłej dzidzi, która mam nadzieje kiedys zamieszka w moim brzuszku:-) A za Was dziewczyny trzymam kciuki:-)

ja nie miałam czasami nawet 3 miesiące @ ale to przed ciążą, a badania w normie także nasze ciało czasem jest dziwne
a nadżerke musisz koniecznie leczyc? bo ja w sumie tez miałam kiedys, ale zaszałam w ciąże i po porodzie juz jej nie było :p nie wiem jakim cudem;d

Do góry