reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
wiedziałam, że tak będzie!!! Byłam we wszystkich aptekach w mieście i nigdzie nie ma tych testów ! no co za dziura ! Zastanawiam się nad tą betą, stąd pytanie do Was Moje Drogie - czy na tą betę muszę iść rano i być na czczo, czy mogę sobie pójść o każde godzinie ? wybieram się dziś do Olsztyna z mężem a tam jest całodobowe laboratorium więc może być o nie zahaczyła.

wiedziałam, że tak będzie!!! Byłam we wszystkich aptekach w mieście i nigdzie nie ma tych testów ! no co za dziura ! Zastanawiam się nad tą betą, stąd pytanie do Was Moje Drogie - czy na tą betę muszę iść rano i być na czczo, czy mogę sobie pójść o każde godzinie ? wybieram się dziś do Olsztyna z mężem a tam jest całodobowe laboratorium więc może być o nie zahaczyła.
Puszko:) Nie mów tak... dziura:) Ja z Mławy pochodzę:) I w nie dziurach czasem ciężko dostać konkretny test:)

mi sie też wydaje że nie trzeba być na czczo

kurcze czekam na ten termometr i nie przyszedł jeszcze :( listonosz już był butki które zamówiłam dla mojej niuni w ten sam dzień już doszły a termometr jeszcze nie i tak nie bde na razie mierzyć temp bo leci ze mnie ciurkiem ,ale chciała bym już go mieć

U nas nie ma nawet salfazinu i nikt nie chce zamówić :-D nie ma qiuck view i acon tez nie chcą zamówić a bob niebieski mam w 1 aptece tylko na 15 mozliwych

Agnieszko może jutro dojdzie. kiedy zapłaciłas?

o proszę, jak miło :) dobra dobra, nie dziura ale kurcze chciałabym już wiedzieć czy jest coś na rzeczy czy nie bo to czekanie mnie zamęczy.

ja też mieszkam w dziurze ale tej dziury nie zamieniła bym na żadne inne miejsce
rzadko się zdarza żeby jezioro było na środku miasta:p

reklama
zadzwoniłam do laboratorium w Olsztynie. można przyjść na badanie o każdej porze. wynik dostane po 3 godz. a jak nie bedzie ludzi to nawet szybciej. mam nadzieje ze wszystko sie wyjaśni. boje się rozczarowania ale nie chce też dłużej zamartwiać się. gorzej będzie jak nie będzie ani ciąży ani @ przez następne dni :( może to jakieś zapalenie przydatków albo co ... (chyba już Wam wspominałam że jestem niezłą histeryczką :p )

Do góry