reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dziewczyny ! Nie poszłam w końcu na bete - wspięłam się na wyżyny mojej cierpliwości i jutro przystępuję do testowania :)w końcu kupiłam bobotest niebieski - ten czuły co wykrywa 10 i zobaczymy co będzie. wydaje mi się że jutro powinno przekroczyć 10 jeśli to jest ciąża. ale będzie smutno jak będzie negatywny :(
P.S. mój gin też twierdzi że bzdurą są testy owulacyjne. jak byłam u niego w kwietniu kazał mi wyluzować i cieszyć się seksem bez żadnego mierzenia i obliczania, zagwarantował mi, że wtedy zajdę w ciążę szybciej niż myślę. heh...

reklama
domikcw - ja akurat wczoraj byłam w Smyku tak sobie pooglądać ciuszki dla niemowlaczków i aż mi się łezka w oku zakręciła jak dotykałam malutkich bucików. Wierzę jednak, że na każdą z nas przyjdzie kiedyś pora :) spokojnie Kochana możesz się tu wygadać ile dusza zapragnie. my chętnie wysłuchamy i pomożemy, powspieramy :*

Ponoć jak się człowiek wyluzuje to szybciej zachodzi...

Niektórzy gin zabraniają nawet czytania forum np takie jak BB bo się niby kobieta stresuje bardziej i zamiast cieszyć seksem traktuje męża, chłopaka jak maszynę rozpłodową :) :-D:-D:-D

hehe :) jeszcze nie znam tej przyjemności bo nigdy nie mierzyłam tempki i nie robiłam wykresu. kto wie, może wszystko przede mną.

wiecie co dziewczyny ja tak oglądam e testy ciążowe na allegro i zaciekawił mnie test cyfrowy pierwszy raz widzę takie cudo

wiecie co dziewczynki ja zmykam oczka mi się dzisiaj kleją
idę pod prysznic i do łóżeczka wtulić się w ramiona męża :))
coś szybko dzisiaj padam a moja niunia pełna energii

Dobranoc Kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie KOchane:*
dzisiaj spotkałam się z moim ginekologiem w sprawie cytologii. wyszła prawidłowo I jak nic :) tak się ucieszyłam że jest wszystko ok. teraz czekam na okres boli mnie brzuch jak cholercia. już niech ten okres przyjdzie mam dosc czekania:(
Karola a tak za Ciebie trzymałam kciuki :(
Puszka gratuluje :)
Grzaneczko dziękuję za Fluidki.
Sailor teraz za Ciebie trzymam kciuki gdyż zaczęłaś nowy cykl:) owocnych przytulanek:*

Do góry