reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja juz ze dwa razy boba mialam. Raz prawie czarnego a raz zarabisty blond... A teraz zapuszczam. Dostalam od mojego A pozwolenie na dlugie wlosy. Proces 3 letni hehe...
Ale u mnie goraco dzisiaj. Szok.

A w ogole to cos mi nie halo ze gin mi powiedzial ze nie bedzie owu a tu caly czas od 3 dni bialko jaja... Zaraz zrobie test LH.
No coś nie halo... Ciekawe na jakiej podstawie on tak stwierdził, bo mi się wydaje że on może stwierdzić że np jutro nie będzie owu albo za dwa dni ale że w ogóle nie będzie to on chyba nie wie... wtedy też można by było na 100% stwierdzić, że będzie a przecież tego też nie można stwierdzić

co do testów owu, to mój gin też mi powiedział, że jak nie mam na co kasy wydawać, to moge se kupować, agacynda, śluz płodny może być, ale jajeczko nie pęknąć, albo być niedojrzałe, ja kiedyś miałam płody śluz, byłam na monioringu, a owulka była po okresie. Dlatego ja np niby wiem, kiedy jest, bo mnie jajnik boli no i śluz, ale zawsze u mnie istnieje prawdopodobieństwo, że owulka będzie nawet przed terminem @. w tamta ciąze zaszłam z 5 dni przed okresem, i to nic niby nieszkodzi, bo czytałam wiele w necie na temat dzieci z późnej owulki, które urodziły się zdrowe, po prostu albo dojdzie do zapłodnienia, a później do zagnieżdzenia, albo w ogóle. Nie ma czegoś takiego jak nieprawidłowe zapłodnienie czy zagnieżdzenie... no chyba, że rozwija się ciąża pozamaciczna, albo szyjkowa, alo to już inna bajka

No z tego co on mi powiedzial to ze mam 28 dzien cyklu i ze jestem ledwo przed okresem. Tak jakby nie przyjal do wiadomosci ze mam dlugie cykle. Zaraz Wam podesle zdjecie 3 testow tyle musze kompjuter odpalic.

Tez bym byla za spotkaniem. Ja nad morze zgodnie z planem jade 13 wrzesnia do jastrzebiej gory bo taki groupon zarezerwowalam.

Problem jest jak owulka jest za wcześnie, bo endometrium odpowiednio się nie wykształci i nie ma bata, nie dojdzie do zagnieżdżenia, bo zapłodnione jajo nie ma się w co wszczepić-endo za cienkie. Moje zdanie jest takie jak ktoś nie mierzy tempki- to powinien kochać się przez caly cykl, z naciskiem na przewidywane dni płodne. Po tempce widać kiedy jajo się uwolniło, a tak to to bądź tu babo mądra.

Kto kupował ostatni termometr jakiś fajny na allegro, ja chyba kurde zakupie, dajcie jakieś namiary? No nie wiem co robić z tymi wykresami

Agatko muszę bo mam taka długość włosów które do niczego sie nie nadają cały czas mam kitke bo mnie wkurzaja ani to krótkie ani długie... Grr
No kropko mam sny i to genialne czasami to tak wstaje to jestem bardziej zmęczona

Cześc dziewczyny co tam u was
czytam i czytam ale kurcze jakoś na żaden temat nie mam mocy się wypowiedzieć marazm mnie ogarną czekam na wieści do Czarni i Grzanki z wizyt
ja zrezygnowana, szefowa nie chce mi dać urlopu w lipcu a wtedy przedszkole ma urlop, fuck chciałam choć 2 tygodnie więc musze ale to muszę teraz zajść w ciąże!!!!! kochane trzymajcie kciuki od dziś przez pięć dni o godz. 10.00 rano biorę clo na owulkę , kurcze trzeci cykl i musi ale to musi być owulka na wekend 19-20

reklama
Mgiełko bardzo mocno 3mam kciuki żeby było po twojej mysli.
Dziewczyny mam pytanie do tych co mają ból owulacyjny. Czy to może być takie uczucie jakby ciągnięcia w jajniku???

Do góry