reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dzięki dziewczyny:) Nie ukrywam też się ciesze hihi.. ale i stresior jest;)

Karola @ niestety przyjdzie bo temp spadła na łeb na szyje... więc się już nie łudzę - byle nie jutro hehe.
Marcepanek jutro będzie z córą ale później, bo rano to dla nich za wcześnie;) A spotkać się będzie trzeba bo jej piwko obiecałam za informację o tych targach;)
Choć powiem Wam, że pomysł zlotu staraczek... to by było coś:D
Bzibzioku Shantal to sama przyjemność dla dzieciaczków i rodziców:) Taki specjalny sposób masowania/głaskania w zasadzie. Daje dużo korzyści a i przyjemności:) Jutro będę pokazywać na lalce, ale normalnie uczę rodziców na ich własnym babiku:) tzn ja pokazuję na lalce, a rodzic masuje swoje maleństwo:)

ahhh jaka sie czuje dumna :D ale ja tylko CI napisałam o tych targach :D reszta to Twoja zasługa ;d
a na piwo czekam czekam :D no wlasnie tak blisko mieszkamy to musimy sie kiedys umówić :D póki jeszcze mieszkam w krakowie ;d

tak wpadłam na chwile zobaczyc co sie dzieje, ja dzis na egzamin jade
przysłali mi wreszcie ten termometr owulacyjny, od jutra go testuje ;d

a co do spotkania w łodzi, to ja sie moge wykreślić od razu, przy dziecku i budowie to raczej nie uda sie wyskoczyć tak daleko a szkoda ;(((

Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete
rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka
czarni
goko
Grzanka
Ineska7
Puszka
Aniulkas
Alg
Czarnooka
Sihaya
lanjaa
Kropka
bliżej końca lipca- cały sierpień
Agaga82
ewitka 27
Agacynda
Pyscek
Bzibziok-
lipiec i sierpień i 2 połowa czerwca
Agus_86
Sailor_moon
Kinga85
Mynia
wstępnie lipiec, sierpień
Anke24
Zonqa
królewnazmarcepana
julka05091985
agacia84
agnieszka116
Margotka86
Mgiełka2008
Karola_2907- lipiec, sierpień

Zajefajny pomysł :-D Ja mam 150 km do Łodzi więc niedaleczko :D

Hej dziewczyny

U mnie dziś pogoda ładna ale moje samopoczucie okropne. Głowa mi pęka, zaraz mykne do łóżka bo już nie wyrabiam.
Fifek w przedszkola więc mogę sobie poleniuchować a co :)

Zupa szczawiowa gotowa więc tylko zostaje sen.

Co do spotkania w Łodzi to bym się chętnie wybrała- bo mam w miarę blisko ale nie wiem czy mi się uda. Mam nadzieję, że planujecie o na jakiś wakacyjny weekend?? Wstępnie się zgłaszam na spotkanie :)

Miłego dnia :)

Już jestem:) kupiłam wszystko co chciałam i jestem w pełni usatysfakcjonowa;]

Jeśli chodzi o Łódź to ja się na lipiec gównie wpisuję. Obawiwm się jedynie, że właśnie będzie tak jak z marcepankiem, że obowiązki, dzieci, uczelnie, praca etc... i zlot będzie trzech osób na krzyż, a chodzi o to przecież żeby jak najwięcej nas było:)

Marcepanku z tego co pamiętam to jesteś z kurdwanowa? czasem tam bywam u znajomych lub rodziny męża więc może rzeczywiście się umówimy?:D

Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete

rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka

czarni
goko
Grzanka
Ineska7
Puszka
Aniulkas

Alg
Czarnooka
Sihaya -
lipiec, pierwsza połowa sierpnia
lanjaa

Kropka
bliżej końca lipca- cały sierpień
Agaga82
ewitka 27
Agacynda
Pyscek
Bzibziok-
lipiec i sierpień i 2 połowa czerwca
Agus_86
Sailor_moon
Kinga85
Mynia
wstępnie lipiec, sierpień
Anke24
Zonqa
królewnazmarcepana
julka05091985
agacia84
agnieszka116
Margotka86
Mgiełka2008
Karola_2907- lipiec, sierpień

Mam trochę w pracy urwanie więc się chwilowo wyłączyłam, jakby nas miało być trzy na krzyż to nie ma sensu, ale tak zeby chociaż 10 się zebrało to już fajnie:)
Pozwolę sobie Zonqe dopisać:
Anuszkowo
Andzia 19
Matyjasowa
Nenete

rozab
Crazy Girl
Wesoła kobietka
pati_pati
Groszek
Moni-ka

czarni