reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć :) Ja już od 5 nie śpie. W ogóle mi się nie chce. Wczoraj miałam takie przeboje, że musiałam się zwinąć od teściów, bo już nie wyrabiałam, ból głowy to miałam taki, że aż m było niedobrze. Wzięłam apap, bo już nie wyrabiałam. Można w ciąży spotadczynie, nie dziewczyny?

Teraz leże już mnie ssie, ale chcialabym tak jak przedwczoraj tak i dzisiaj iśc na czczo na bete, ale jeszcze mam godzine z hakiem... Poza tym kuje mnie prawy jajnik ech.... niech soie wszytsko będzie byle dzidzia zdrowo się rozwijała.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć:) ja też od 5 nie śpię.mąż do pracy wstawał.apap i nospa to chyba jedyne co można w ciąży:) ja byłam pewna że wczoraj już przyjdzie @ ale bóle ustały i dziś już tylko takie ćmienie z prawej strony..

Mynia mi podpowiedziała żebym wstawiła granicę wyższych temperatur w 17 dc ale nie wiem czy to nie za szybko

Dominikcw i sihaya ja jak odstawiłąm po 6 latach brania to tez @ nie przyszl o czasie. Mniej wiecej tydzien po spodziewanym terminie dostalam luteine, ktora mialam wziąć od razu przez 7 dni i iodstawic. Po 3 dniach @ przyszla. Pozniej mialam jeszcze jeden cykl z luteina od 16dc ale w 20 dniu dostalam @ wiec lekarz kazal odstawic i poczekac jak sie skonczy @ i liczyc od nowa. Na ten 3 cykl dostalam duphaston i po nim tez po 3 dniach przyszla @.
U mnie za to problem byl inny bo ja w trakcie brania progesteronu mialam @ z takiej bardzo czerwonej i wodnistej klwi, jak z rany. Poszlam na konsultacje do innej lekarki ktora zrobila mi usg (wczesniejszy lekarz nie zrobil ZADNYCH badan) i stwierdzila ze moje endometrium ma "az" 3 mm zamiast ok. 12 mm w tamtym dniu cyklu. Więc wszystkie zyly na wierzchu. Kazala mi odstawic wszystko calkowicie i to byl 4 cykl po odstawieniu tabletek i pierwszy w ktorym dostalam @ dokladnie po 28 dniach... kolejne tez takie byly to tego osatniego w ktorym zrobilo sie 30 dni...
Rozmawialam wczoraj z moja gin, ktora powiedziala ze jak juz @ skonczy zrobic test bo to krwawienie moze byc mylace jezeli caly czasmnie jajniki ciagna ;-)... ale nie nastawiam sie:-p zrobie tylko dla formalnosci, zebym wiedziala czy moge lampke wina wieczorem wypic :-D

A Ty już potwierdzona testem? A betę na jakim masz poziomie?

we wtorek miałam 87,95, teraz wróciłam z drugiej. Okres dopiero m na sobote wypada, a pierwszy test pozytywny mi w niedziele wyszedł już...:szok: Teraz się modle żeby dzisiejsza beta co najmniej razy tyle miała co we wtorek...

Ostatnia edycja:
reklama
hej, wpadłam dodać tempke, troche dziwne bo wzrasta o jakieś tam setne

w ogóle powiem wam dziewczyny ze te testy owulacyjne to jest pic na wode, robie je od niedzieli i testowa wychodzi dwa razy grubsza niz kontrolna
a za to wczoraj na monitoringu u lekrarza dowiedziałam sie ze nic sie nie dzieje, czyli wychodzi na to ze testy są niewiarygodne ;/
jestem tylko wkurzona bo tak na nich polegaliśmy z meżem a tu dupa, w sobote mam iść na kolejne usg i jeszcze w poniedzialek
ogólnie powiedział mi ze moj pęcherzyk ma troche dziwny kształt, powinien byc bardziej okrągły, miałyście tak moze??
aa no i mam do was pytanie, bo w poniedziałek i wtroek miałam pełno śluzu płodnego i teraz nie wiem ocb, bo niby owulacji jeszcze nie będzie to jak to mozliwe ze tak wcześnie miałam sluz płodny ...;/;/ zapomniałam o to lekarza zapytac ;/
aa no i od wczoraj mam bóle jajników;/

Do góry