reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Też bym się bała, tym bardziej, że tyle razy już robiłam i zawsze tylko jedna krecha :-(
ale aniulkas głowa do góry na pewno jesteś w ciąży :-)
coś czuje,że w tym miesiącu nam się lista na czerwono zapełni :-D

Dzięki, wiecie bardzo bym chciała chociaz jest i strach :) ale taki pozytywny strach.
Jednak jak na nim nic nie wykaże to przeciez sie zapadne pod ziemie :(:rofl2::rofl2:

no rozczarowanie najgorsze, a ja mam głoda na kanapki takie z sałatą pomidorem i cebulką ojej jakie pycha ja to warzywna słodycze i owoce mogłyby nie istnieć, choć czasem zjem
ale mięso i warzywa oj to uwielbiam

Dla mnie miesa mogłoby w ogole nie być. Warzywa owoce, nabiał, ...słodycze :D
zastanowie sie . w zaleznosci jak bede sie dalej czuła. W tamtym miesiacu robilam test kupilismy nastpeny i po powrocie do domu pojawila sie @ :/

reklama
Do góry