reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
1f48389f50.jpg097de21e8b.jpg
A to tylko 2 ze studia bylo ich chyba ponad 300 :)

ja też mam jakiś długi cykl zawsze miałam 29dni a teraz dzisiaj już 35dzień ale @ dzisiaj się zjawi bo już mam taki różowy śluz także cykl stracony :-(

agmnieszka nawet tak nie myśl ze sie zjawi...
ja dzien przed terminem @ wieczorem dostałam śluz zabawiony krwia, poszlam spac z mysla ze rano sie zacznie... ale zrobilam test i wyszły 2 kreski... Wiec nie mysl tak moze sie uda jeszcze...

bardzo bym chciała ale ja czuje ze nie mam małego lokatora , wcześniej jak byłam w ciązy to czułam że jestem
a po za tym szyjka nisko na pół miękka i otwarta czyli idzie @:wściekła/y:
dziewczyny jestem taka zła, ja już chyba nie mam siły na te całe starania, psychicznie siądę jak tak dalej będzie, no ile można czkać i życ ciągłą nadzieją że" może w tym cyklu '" . I jeszcze do tego wszystkiego kilka moich koleżanek w zaawansowanej ciąży, wiecie co ja ich nawet nie odwiedzam żeby na nie nie patrzeć
teraz już daje sobie spokój chociaż na jeden miesiąc odpuszcze

Ostatnia edycja:
Wiem co czujesz... ja tez tak mialam kiedy przychodzła do nas na dzialce siostra cioteczna z dwójka dzieci...
byli w ten weekend tez a ja jeszcze nic nie wiedzialam... i mąż mowi zez na rece ... młodszy ma jakiesj 5 miesiecy... chce zobaczyc jak wygladasz a ja nie chcialam bo balam sie...
balam sie tego ze sie rozkleje...ze ja nie mam
teraz boje sie o te bole brzucha.
Ale na moim mikroskopie owolacyjnym caly czas sa paprotki... wczesniej tak nie bylo wiec ciaza chyba nadal sie utrzymuje :) U ciebie tez tak bedzie moze poprostu odpusc myslenie...Podobno w czasie sexu nie wolno myslec czy sie uda czy nie tylko na maxa wyluzowac... ;) wiem ze ciezko. Ale tak gdzies czytalam.

teraz sie postaram nie myśleć, w tym cyklu nie mierze nic nie sprawdzam będę się kochać z mężem wtedy kiedy będę miała ochotę , bez żadnych wykresów

ja zmykam

Ostatnia edycja:
i tak trzymaj...
właśniew radiu zet mówili...ozojsciu w ciąże...zeby nie czekac na owulację tylko odbyty stosunek 4-5 dni moze skutkowac ciążą...dziewczyny nie wyliczajcie tylko działajcie :)
kuście swoich meżów hcłopaków, narzeczonych i kochanków... ;D

Dziewczyny jakiego ja mam lenia, dosłownie nic mi się nie chce :no:
Najchętniej to poszłabym do domku położyć się spać :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
DSC_0520.jpg
a to zdjęcie z mojego ślubu cywilnego, który miał być po cichu czyli tylko ja z mężem i 2 świadków, a zrobiła się z niego impreza na na 30 osób :-D
fotografa nie mieliśmy, ja mam lustrzankę i moja kumpela nam robiła fotki :tak:z sesji zrezygnowaliśmy bo chcemy później kościelny zrobić ale taki o jakim marzę czyli taki ze bajki :rofl2: ale niestety sami musimy na niego uzbierać :-p więc nie będzie tak wcześnie :rofl2:
wybraliśmy sobie pamiętną datę 1 czerwca czyli dzień dziecka a mój mąż i tak zapomniał w tym roku o naszej 2 rocznicy ślubu ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry