reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

P.S.

A co u tych dziewczyn ?
die_perle...............@ 25.07.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)

Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka .............@17.08.2012
Kinga85..................@19.08.2012

Coś wiadomo wiecej ?

reklama
P.S.

A co u tych dziewczyn ?
die_perle...............@ 25.07.2012
agacia84................@ 05.08.2012(7)

Line-6....................@8.08.2012 (4)
Mgiełka2008...........@ 11.08.2012(10)
Madley..................@12.08.2012
Sihaya............. .....@12/13.08.2012 (8)
Agacynda................@ 13.08.2012 (10)
Czarnooka .............@17.08.2012
Kinga85..................@19.08.2012

Coś wiadomo wiecej ?

MGIEŁKA jest chora, test negatywny:( ale @ nie ma
SIHAYA pojechała na wakacje i odezwie się po powrocie
KINGA jeszcze nie testowała
AGACYNDA testowała ale nici:( ale @ tez nie ma
CZARNOOKA z tego co pamiętam to czekała na @

a reszta chyba przestała się udzielac

Hej dziewczyny
Musze sie was poradzic bo przytrafilo mi sie cos dziwnego?We wtorek dostalam@ normalnie jeden dzien pozniej ale skonczyla sie bardzo szybko bo po 3 dniach a dzisiaj obudzilam sie ze strasznym bolem brzucha,jakies dziwne skurcze,bol odchodzil i powracal po paru minutach,chcialo mi sie wymiotowac ale nie moglam,bo normalnie zawsze mialam z tym problem nie potrafie wsadzic palcy i zwymiotowac,mecze sie i czekam az samo przejdzie,a teraz znowu pare kropelek brudnej krwi ze mnie polecialo,a samopoczcie okropne czuje sie jakbym miala grype rzoladkowa.Co jest grane?

Dziewczyny chyba nie będzie u mnie fasolki...dzisiaj 1 dzień bez luteiny niby temp w górze ale od wczoraj mam bóle brzuszka dzisiaj mocniejsze takie @powe a ja ich nie miewam przed @ i plamienie malutko koloru kawy z mlekiem....test z allegro negatywny... myslicie,że te testy moga być do du...?

Klaudyno mnie się wydaje,że po prostu miałaś krótką miesiączkę czasem tak jest. A co do innych dolegliwości wygląda na zatrucie albo jelitówkę :tak:
Zastanawiam się nas wizytą w aptece i zakupem zwykłego testu ciążowego bo mój sprzedawca testów z allegro ma kikla opini że jego testy ciąży nie pokazały mimo,że była...:no:

Tez tak myslalam,ale jak teraz bol troche ustal i pojawilo sie lekkie krwawienie to juz zglupialam,nigdy mi sie takie cos nie przytrafilo.Moj mowi ze to moglo byc poronienie skoro po bolach pojawilo sie plamienie.Jestem przerazona:shocked2:

klaudyna zgadzam się z Sailor, że takie krótkie @ też się nam zdarzają. pij dużo wody i może jakąs smecte zayj, albo nospe na te skurcze i odpocznij
sailor jesli masz szanse to kup w aptece test. nie zaszkodzi. trzymam kcciuki! a Tobie zawsze jak odstawisz luteine to plamienie się zdarza??
agacynda to teraz porozmawiaj ze swoim brzuszkiem, żeby tą @ wypchnął:p

reklama
domik zdarza mi się w każdym cyklu po duphastonie ale w tym cyklu biorę luteinę. To plamienie jest trochę inne niż po dupku i boli mnie brzuszek a nigdy nie boli przed @
Kupiłam test zrobię jutro z porannego moczu...

Do góry