reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A teraz byłam nad morzem i pełno małych dzieciaczków, takich słodkich i mój m mówi do mnie: muszę zacząć chodzić na siłownię żebym dobrze wyglądał w przyszłym roku z wózkiem...

reklama
A nasze zaciążone to widzę, że już tylko w wątkach dla ciężarnych się udzielają zamiast nam tutaj fluidki przesyłać :)

u mnie jajowody drożne ale jeden przytkany był.... ciężko kontrast przenikał ale w końcu poleciało i mnie przepchało ładnie. Narazie czekamy.... potem jeszcze mąż się zbada. mam nadzieje że bedziemy mieli siłe

margotka ja sobie wypraszam:-p nigdzie nie ucieklam i się udzialam tu:p lubię Was i nie potrafię od tak sobie iśc
sailortrzymam kciuki za to badanie. mam nadzieję, że nie będziesz nic miała wspólnego z całą tą chlamydia... bądz silna:*
kinga podziwiam Cię za siłę w walce! doczekasz się rodzeństwa dla synka. trzymaj sie:*
mgiełko tulę:* wiadomo, ze ból pozostanie na całe życie, ale Ty kochana sama się nie zadręczaj szukaniem na sierpniówkach maluchów. przyjdzie czas i na Ciebie i na Twoje szczęście:*

fluidki dla Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a więc @ przylazła haha czyli nie ufajcie kochane drugiej kresce po godzinie oj głupia baba ze mnie,
w 99% to był cykl bezowulacyjny
kurcze mam w domu 4 tabletki clo, korci mnie żeby wziąć w tym cyklu, u mnie endometrium bardzo ładne , a mąż będzie 31 sierpnia to tak jakby w porę.....
aa która dziewczyna pracuje w laboratorium? odebrałam wyniki jeden mam zly, płytki białe 4,48 a norma jest od 4,5 a poza tym wszystko mieszczące się w zakresie referencyjnym, żelazo 103, 4 ;-)

Kochane, czy beta 4,20 ( według labolatorium 3 tydzień od 5,80) to jakakolwiek szansa na ciążę?

Ostatnia miesiączka: 27 lipca
Owulacja:ok 10 sierpnia

reklama
Mgiełko krwinki białe raczej bo do płytek taki wynik nie pasuje w żaden sposób :) Taki spadek to spokojnie granica błędu, morfologię liczą aparaty trzeba brać poprawkę - wynik jest ok
Lusia musisz powtórzyć betę za dwa dni, jeśli będzie około dwukrotny przyrost to wszystko na dobrej drodze :)
margotka ja tez wyrażam głośny sprzeciw ;) fluiduję do monitora non stop! ;D

Do góry