reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wiecie co od wczoraj bolą mnie sutki, że aż nie mogę ich dotknąć... :/ I wczoraj zauważyłam jak się kapałam, że na piersiach mam takie małe żyłki i jest ich sporo... Może zawsze tam były tylko nie zwracałam na to uwagi.. Hihi :D

Die Perle witaj witaj :) Długo Cię nie było kochana :)
Agacynda super laska z Ciebie :) Twoje dziecko będzie miało śliczną mamusię :)
Laluś podobno na początku ciąży sutki bardzo bolą :) Żyłki na piersiach to ja mam zawsze przed @ ale sutki to mnie nigdy nie bolą, tylko zazwyczaj bolą mnie piersi tak z boku, od pach.

Ja dziś za to zrobiłam sobie mega pracowity dzionek :) A co! Przejechałam 25 km na rowerku, bo pogoda dziś u mnie taka piękna, że szkoda w domu było siedzieć. Zrobiłam obiad na jutro, żeby mężuś miał jak wróci ze służby :) Zrobiłam też jego ulubione kolorowe galaretki :) Posprzątałam i teraz czas na relax z Lechem Shandy :)

My tyle co wróciliśmy z weekendu u moich rodziców i właśnie uzupełniam swój wykres, bo... podziało się trochę...:| i nie wiem co teraz myśleć... więc od razu weszłam na forum żeby się uzewnętrznić i "wysłuchać" opinii...

Doczytać Was chyba nie mam szans... mamy kogoś podejrzanego? jakieś nowe fasolki??

Co u Ciebie Sailor??

reklama
U mnie owulacja dzisiaj lub jutroo tak,że intensywnie się staramy. Fasolek chyba nowych brak.Ostatnio ALG była chyba na czerwono na liście. Coraz puściej tutaj. Odnalazła się die-perle i stara się z nami dalej :-) i nie wiem gdzie lista jest :-D

Do góry