reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

o domik to ja dziś jem u siebie :-D sorry ale kurczak to aktualnie nie moja bajka:-Da kiedy Ty sobie kochana morfologię robiłaś hm? może warto by sprawdzić czy nic tam nie pospadało
die_perle swego czasu aniulkas używała mikroskopu tego donna i w pierwszym cyklu się wstrzelili ;) z resztą też nas ładnie olała............

reklama
och jak pieknie wyglada Okruszek two Domizkw:) 14 tygodni- to juz OKRUCH!! :d

JESZCZE NIE LIZALAM - CZEKAM NA jUZMEZA ZEBY MI POMOGL TE MACHINERIE ODPALIC:p a no wlansie - u niektorych testy nie wychodza tak szybko- takze samym testem ciazowym pewnie tez sie nie ma co tak przejmowac bardzo:)

Kochane nie obraziłam się :) Tak sobie tylko żartuję :) A zmykam do domku bo już 16 :-)
Trzeba jakiś obiad zrobić, obejrzeć film z mężulkiem i się relaksować :)

Buziaki

Witajcie:) i pomóżcie, proszę:)
Dziś niechcący kliknęłam sobie na enpr zamiast "zapisz" to "@" czyli rozpoczęcie nowego cyklu, czy któraś z Was wie jak to cofnąć?? bo dziś mam przecież dopiero 24dc...

Widzę, ze temat paprotkowo-liżący rozkwitł dziś na całego hehe - szalone kobiety;)

Kinga a jak u Ciebie po HSG? jak to u Ciebie wyglądało i co Ci mówił na ten temat gin?? Ja się ciągle zastanawiam nad tym badaniem...

Królewno fajnie że się odezwałaś i że tak pięknie rośniecie:) ściskam Was mocno!

Myniu co do wczorajszego tematu o wieku i starań to głowa do góry, jestem z Tobą:] 30tka na karku też ale nie ma co... damy radę kochana!

... byliśmy dziś na chińszczyźnie na obiad.. i teraz mi nie dobrze:/ chyba się przejadłam, masakra... a za godzinę do teściów na degustację czeskich smaków bo wrócili z pragi, ehh...

aaa.. bo bym zapomniała.. rozmawiałam dziś z szefową i zgodziła się na przedłużenie umowy oczywiście ze zmianą na etat;] jeszcze tylko dyrektor musi się zgodzić... trzymajcie kciuki;)

ehh.. kombinuję jak koń pod górę jak cofnąć ten cykl i jakoś mi nie idzie:/

udało się - z wycofaniem tego nowego cyklu... niepotrzebnie tylko zawracałam głowę;) choć w sumie chyba żadnej z Was nie ma akurat;) ja to mam pecha eh

Hejka ;-)

Aleście naskrobały ale przeczytałam co nieco więc jestem w miare w temacie :-)

Różniczko Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy i miłego wieczorku życzę !!!!!!!!! ;-)

Asita
trzymam kciuki za jutrzejszy test - oby pojawiły się magiczne II kreseczki !!!!!!!!!! ;-)

Die_perle zazdroszczę wyjazdu na October (ale tak pozytywnie) obyś dobrze się bawiła :-)

Ja dziś też gdzie nie popatrzyłam widziałam ciężarne :szok: Masakra jakaś !!!!!!!!!!

W pracy o mało co nie zasnęłam, nic mi się nie chciało, mam dziś mega smaka na słodycze, których pożarłam chyba z tonę - co pewnie równa się z tym, że teraz mi niedobrze. Dziwnie pobolewają mnie (.)(.), no i dziś to mnie tak boli dół brzucha jakbym jakieś skurcze miała, nie jajniki tylko jakby w macicy na samym dole - nie wiem o co kaman, bo nigdy tak nie miałam. Z tego wszystkiego kupiłam dziś test ciążowy (byle do niedzieli) ...

masakara jakaś
właśnie wróciłam od lekarza a byłam na wizycie bo zaczęłam plamić znów :-(lekarz zrobił USG i wszystko jest ok dzidzia ma 1.49cm i serduszko bije co najważniejsze . a to plamienie zaczęło się od bardzo silnego bólu w dolnej części pleców . Dziewczyny strasznie sie boje mam nadzieje jednak ze wszystko będzie dobrze
Pan doktor zwiększył mi dawkę duphastonu na 3 x1 i folik 2x1 no i mam sie oszczędzać
nie chce zów stracić fasolki wtedy już nie dam rady nie dam rady
wiek ciąży według usg to 7 tydzień i 6 dni

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko kochana- wszytko bedzie dobrze- nie mysl niegatywnie, pan doktor powiedzial ze ejst wsyztko dobrze to jest- przeciez sie zna na tym! Fasolka rosnie - zdrowa silna i nie bedzie zadnych problemow- koniec kropka!

Do góry