reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czesc dziewuszki :-)

Asita głowa do góry, test nie wykrył, bo to za wcześnie ;-) Mojej kumpeli wyszedł pozytywny dopiero tydzień po terminie @, także nadal trzymam kciukasy :-) Ps. a jakieś dolegliwosci masz?

A ja durna dziś test rano zrobiłam, wyszedł oczywiście negatyw ale myślałam, że może, może chociaż jakiś mały cień się pokaże :crazy: Pukam się w głowę !!!!!!!!!! Dziś już mam neta w pracy więc bede na bieżąco za Wami ;-)

Isis ja u siebie dolegliwości żadnych nie zauważyłam, a nawet jeśli to uważam, że na @ bardziej niż na ciążę, ale mój mąż twierdzi, że apetyty ma różne i, że teraz nie jestem taka nerwowa jak zawsze przed @, tylko ta spokojna aczkolwiek płaczliwa, bo byle co pomyślę i już mogę ryczeć

Ja to rano przez chwile widziałam na teście cień cienia i tak sobie myślę, że ten cień cienia to sobie uroiłam, bo przecież widać ewidentnie na zdjęciu I kreche ;-)

Asita wiesz jak ja długo wpatrywałam się w test? !!!!!!!!!! :-) I pod światło i do okna - paranoja jakaś :-D Czasami sobie myślę , jakaś nienormalna jestem za bardzo to przezywam, za bardzo się wkręcam ale ja nie umiem inaczej. Z moją córą staraliśmy się 3 cykle, a potem dałam spokój i ciach :-D Ale teraz jakoś nie umiem wyluzować :-(

Hej dziewczyny ze mną już dzisiaj trochę lepiej staram się nie denerwować, nic nie robić i myśleć pozytywnie wierz ze teraz już będzie dobrze

Asito Ty kochana weź jeszcze raz zobacz ten test czy tego cienia tam na pewno nie ma , bo ja tak patrze na to zdjęcie to wydaje misie ze coś tam chyba jest ale do końca pewna nie jestem bo może to jakieś złudzenie bo wiem gdzie ma być ta druga kreska

Isis ja się nie wpatrywałam tylko miałam położony na półce przed lustrem i jak czyściłam zęby to "kontem oka" wydawało mi się, że widzę cień cienia a jak skończyłam czyścić zęby to nic już nie było :tak::-D
ja wiedziałam, że wyjdzie negatywny bo za szybko zrobiłam na ovuferind pokazuje mi że @ dostanę 14 września ale pow. 40 to cyklu nie miałam to nie wiem skąd im się wzięło takie przypuszczenie może dlatego, że owulka była późno

Agnieszko ja jestem w pracy już a test wyrzuciłam bo po 15 minutach patrzyłam to widziałam tylko I krechę, a nie chce się wpatrywać, jeśli tempka nie spadnie to zatestuje w poniedziałek :tak:
a jak ty kochana się czujesz???

reklama
Cześć ;)
Agnieszko kochana wszystkie trzymamy za Was kciuki i myślimy pozytywnie bo inaczej być nie może i już koniec kropka! :* Jest śliczne serce i w ciężkich chwilach przypominaj sobie jak pięknie i mocno do ciebie biło:tak:
Asitka to czekamy na następne testowanie za klika dni, temp dalej obiecująca :tak:i powiem Ci że na pierwszy rzut oka też myślałam że tam cień jest..:/ za kilka dni będzie ok mówię Ci ;)

Do góry