reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

SAILOR jeśli możesz to kup test z innej firmy i zobaczysz czy to sie powtarza. dziwne to bo że testy nie wychodza a ciąza jest to wiem:p ale odwrotnie to nigdy nie słyszałam. nie masz w pracy teściorów żeby siknac?? trzymam kciuki:*
ASITA do jutra jakoś doczekasz i się dowiesz co i jak:) nie ma sie co nakręcac choc mam ochotę powiedziec testuj:p będzie co ma byc. a jak cos to piękna niespodzianka. ja Ci tylko powiem tyle że jak gin powie, że ciaży nie ma to i tak kup test i siknij. wiem bo tak miałam. na usg nic a ja w ciazy byłam. bedziesz miała sumienie czyste. trzymam kciukaski:*
PAULINKA to ja prosze Mikiego:) on jest taki słodki!!!! widzę, że diata Ci idzie do przodu:)
KRÓLEWNA co tam u Ciebie??
FICIARA zdrówka!!!
PIANKA szalona. jeszcze jedno nosisz pod serduchem a juz o o trzecim myslisz:p

reklama
domikcw ja postanowiłam iść na betę jeśli gin. by nic nie widziała i by @ nie przyszła, ale to w sumie jest 5 tydzień cyklu także jakby coś było to powinna już widzieć co nie???

Dziewczyny nie wiem czy sobie wkręcam ale ostatni strasznie mi się chce pić, praktycznie cały czas a nigdy tak nie miałam.... no i już się wkręcam :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki moje Kochane :-)

Przepraszam, ze się nie odzywałam długo ale u mnie ostatnio wszystko pod górkę :-(
4.12 miałam badanie genetyczne i przezierność karkowa NT wyszła wysoka 2,6 więc lekarka od razu postraszyła mnie wadami genetycznymi i wysłała na test Pappa, jesli ten wyjdzie źle to wtedy amniopunkcja. Na wynik testu czekałam tydzień i był to najdłuzszy tydzień. Na szczęście wyniki wyszły dobre i ryzyko się zmniejszyło na tyle, że nie miałam wskazań do amniopunkcji, której bałam się jak ognia. Na pewno muszę iść zrobić echo serduszka. Teraz z kolei mam zapalenie uszu obydwu, ból niesamowity tzn. dziś już wróciłam w miarę do żywych, bo od niedzieli do wczoraj to wyłam z bólu jak dziecko. Żrę antybiotyk i nałykałam się mnóstwo Apapu ale bez niego nie dałabym rady i teraz znowu mam schizo czy aby te wszystkie leki nie zaszkodzą dzidziusiowi :confused: Mówię Wam mam już dość. Święta za parę dni, a ja w czarnej dupie jestem, nie mam nawet prezentów kupionych, nic kompletnie nie mam zrobionego. Masakra.

Noelle gratuluję córeczki ;-) Ty szczuplutka jesteś strasznie, ja mam większy brzusio od ciebie :-) Oto mój w 14tyg.:
13tyg.2dni.jpg

Sailorku idź na betę :-)

Pozostałe dziewczynki całuję mocno i trzymam cały czas kciuki :-)

domik zawsze mi się trójka marzyła :-)
Isis zdrówka kochana! dobrze że wszystko ok ale nerwów musiałaś się najeść ech :baffled: a brzuszek śliczny, u Ciebie powiedziałabym że na chłopaka, na prenatalnych nie było nic widać? no ciekawe pokażesz nam za jakiś czas to zweryfikujemy ;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny byłam w szpitalu dostałam kolejną insulinę na noc,a co do tych ketonów to mam jeść więcej wtedy znikną bo to przez ta dietę one się pokazaly

Isis kochana trzymaj się :*

Asisto a ty kiedy testujesz? Piękny fasolkowy wykres :) ale będziesz miała prezent dla męża pod choinkę

Sailor ja widzę cień :))

Agnieszko ja po prostu uwielbiam jak piszesz o mnie Asisto :-D nie testuje jutro idę do gin. to się okaże, bo jeśli podkreślam jakimś cudem się udało to byłby to 5 tydzień to powinno już być coś widać co nie???

Agnieszko ja po prostu uwielbiam jak piszesz o mnie Asisto :-D nie testuje jutro idę do gin. to się okaże, bo jeśli podkreślam jakimś cudem się udało to byłby to 5 tydzień to powinno już być coś widać co nie???

Eh kobietko dla mnie to Ty jesteś Asista starałam sie pamiętać że Asita no ale mi to nie wychodzi zbytnio :-)
Kochana to wszystko zależy od sprzętu jaki ma Twój lekarz, ale myślę ze powinno być już widać trzymam kcuki
o której jutro masz wizytę ?

Eh kobietko dla mnie to Ty jesteś Asista starałam sie pamiętać że Asita no ale mi to nie wychodzi zbytnio :-)
Kochana to wszystko zależy od sprzętu jaki ma Twój lekarz, ale myślę ze powinno być już widać trzymam kcuki
o której jutro masz wizytę ?

O 8:45 i zaczynam się stresować i na pewno jutro rano @ przyjdzie

Oki ja powoli uciekam zajrzę do Was wieczorkiem :***

Ostatnia edycja:
reklama
Zajrzałam a tu nie ma nikogo, wszystkie dziewczyny chyba przygotowują się do świąt, mi śluz zrobił się lekko brązowy a w sumie to taka kawa z mlekiem z większą ilością mleka niż kawy, coś czuje że do piątku @ przyjdzie i święta spędzę razem z @ :wściekła/y:

Do góry