reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ło jej... a już myślałam... Ale dobrze, że spędziłaś dobry wieczór:)
Dzięki Ficiarko, za rady - poszukam jutro kogoś, póki wyniki badań w miarę świeże.
Agnieszko, trzymaj się mocno! Jesteś bardzo dzielna!

Dziewczynki, ja na dziś się żegnam!
Miłego wieczorku

reklama
Hejka, ja dziś byłam u lekarza. I dostałam leki na ten kręgosłup i zwolnienie od dziś do Wigilii włącznie. Także siedzę w domu...

Asitko no przykro mi, że jednak nie ma dzidzi. Tulę :*

Agnieszka bidulko... jeszcze sie pokazują ze słodkim w Twoim towarzystwie ... co do pierogów to uwielbiam z miesem i moge je jesc tonami :D

moj mężuś odstawił słodkie jak mi gin ze względu na wagę zakazała żeby nie kusić mnie :p

Noelle
może ciepła kąpiel pomoże na kręgosłup ?
Ficara
jej nie wiem o czym do końca piszesz ja do gina przed ciążą chodziłam po prostu na kontrol cytologie etc.
Ale z hormonami nie mialam nigdy do czynienia , mam nadzieje że wszystko sie u Ciebie ładnie wyrówna ! :)

Asita 3 piwka na poprawę humoru ... przykro mi że jedna krecha.. a gna zawsze sie przyda zmienic moze inny cos zdziala.
Lalus przykro z tym kregoslupem... ale przynajmniej odpoczniesz sobie. Tylko odpoczywaj ! :p

Ja sobie leże i Gesslerke oglądam ;p mąż niedługo będzie w domku :) jupi

Sama mam z tym problemy. Niestety chodzę do gina, który jest u nas bardzo szanowany, jednak jeśli pojawią się jakieś problemy to widzę, że nie bardzo sobie radzi. jak tu czytam u innych dziewczyn to też nie jest ciekawie, dlatego doradzam im by walić od razu do endo :)

hej dziewczyny u mnie wyszła toksoplazmoza, mam toxo Igm 1,9 a toxo Igg 110 , obydwa pozytywne, mój lekarz nie kazał nic robić tylko badanie potwórzymy za trzy tygodnie, oczywiscie zrobilam wczoraj na własną rękę Igm ( bo ten wynik jest zly) jutro będe wiedziala czy rosni, awidność tez zrobiłam ale wyniki za 10 dni
wiec placze co chwila toksoplazmoza w ciazy to wyrok dla dziecka szkoda słów

mgielko kurde:/ toxo Igm pojawia sie dodatnie juz tydzien po zarazeniu:/ale...czytałam gdzies ze Igm potrafi byc dodatne nawet dlugo po zarazeniu.Wiec moze to nie swieze u ciebie?? Bo tylko świeze zarazenie jest grozne. tj w trakcie ciazy. Oby u Ciebie ładnie spadlo to bedzie znak ze to stara sprawa! trzymam kciuki za wynki !!!!! !oby Mgielko oby byl nizszy!!!!!!!!!! Trzymam kciuki z całych sił!!Wiem ,ze w trakcie ciązy leczy sie toxo rovamycyna.Tylko kiedy lekarz ja zleca,przy jakim mianie itd to nie wiem. Powiem ci tylko tyle ze mialam na oddziale pare babeczek co od poczatku ciazy lecialy na rovamycynie ze wzgledu na toxo. Dzidzie byly zdrowe!!Czego i Tobie zycze!

Grzaneczko jak pisalas to ja włąsnie wtaczalam sie do wanny;D Kapiel pomogla.

Ja zaraz zbiram sie z domu. główna akcja kuchnia swiateczna dzieje sie u mamy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki, ja dzisiaj witam Was z kacem :-(
Mgiełko trzymam kciuki żeby było dobrze :tak:

Noelle dobrze, że kąpiel pomogła na kręgosłup :tak:
Agnieszko bądź dzielna tulam Cię :tak:
Laluś przykro mi, że Ty też na ten kręgosłup cierpisz, odpoczywaj :*

Resztę dziewczynek pozdrawiam :-D
Wiecie, że dzisiaj piątek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry