Noelle1986
Fanka BB :)
hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj dalej bez humoru,wszystko mnie drazni od pogody po męza...sama ze soba nie wtrzymuje.
Agnieszko mam ptanie czy Ty mialas jakies objawy cukrzycy? Bo ja od 2 tygodni po kazdym posilku mam taka nieziemska sennsc i zmeczenie:/ I juz sama nie wiem czemu to przypisac. Pewnie sobie cos wkrecam,ale ze mnie wrażliwiec sie w ciązy zrobil
mgielko no pieknie Ci sie brzuszek zakrąglil Trzymam dalej kciuki za wizyte 2 stycznia no i potem za wizte u zakaznika. Dobrze byc musi!!
 Trzymam dalej kciuki za wizyte 2 stycznia no i potem za wizte u zakaznika. Dobrze byc musi!!
Lalus prosze naniesc temperature na wykres Bo ja tu wbijam skoro świt by zobaczyc jak tam tempka Twoja sie miewa!!
 Bo ja tu wbijam skoro świt by zobaczyc jak tam tempka Twoja sie miewa!!
Agacynda jak tam brzuszek? Dalej pobolewa?
Grzanko :*:*:* A ja to juz Ci zazdroszcze,też bym chciala byc już na finiszu i wyglądac objawow porodu. Znajac moje szczescie pewnie urodze po terminie,z prowokacjami porodu i wogole cudami na kiju....tak tak wiem ,jestem mistrzem czarnych sceniariuszy A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!
 A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!
Anke haloooo!!! Jak test?Robilas?? Pisz co i jak!!
No ja naprawde nie wiem Dziewczyny coscie w nocy robily:-) ja tu czekam na wiesci!!
Ide kawe sobie zrobic i jakies sniadanie.

Ja dzisiaj dalej bez humoru,wszystko mnie drazni od pogody po męza...sama ze soba nie wtrzymuje.
Agnieszko mam ptanie czy Ty mialas jakies objawy cukrzycy? Bo ja od 2 tygodni po kazdym posilku mam taka nieziemska sennsc i zmeczenie:/ I juz sama nie wiem czemu to przypisac. Pewnie sobie cos wkrecam,ale ze mnie wrażliwiec sie w ciązy zrobil

mgielko no pieknie Ci sie brzuszek zakrąglil
Lalus prosze naniesc temperature na wykres
Agacynda jak tam brzuszek? Dalej pobolewa?
Grzanko :*:*:* A ja to juz Ci zazdroszcze,też bym chciala byc już na finiszu i wyglądac objawow porodu. Znajac moje szczescie pewnie urodze po terminie,z prowokacjami porodu i wogole cudami na kiju....tak tak wiem ,jestem mistrzem czarnych sceniariuszy
 A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!
 A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!Anke haloooo!!! Jak test?Robilas?? Pisz co i jak!!
No ja naprawde nie wiem Dziewczyny coscie w nocy robily:-) ja tu czekam na wiesci!!
Ide kawe sobie zrobic i jakies sniadanie.