Noelle1986
Fanka BB :)
hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj dalej bez humoru,wszystko mnie drazni od pogody po męza...sama ze soba nie wtrzymuje.
Agnieszko mam ptanie czy Ty mialas jakies objawy cukrzycy? Bo ja od 2 tygodni po kazdym posilku mam taka nieziemska sennsc i zmeczenie:/ I juz sama nie wiem czemu to przypisac. Pewnie sobie cos wkrecam,ale ze mnie wrażliwiec sie w ciązy zrobil
mgielko no pieknie Ci sie brzuszek zakrąglil
Trzymam dalej kciuki za wizyte 2 stycznia no i potem za wizte u zakaznika. Dobrze byc musi!!
Lalus prosze naniesc temperature na wykres
Bo ja tu wbijam skoro świt by zobaczyc jak tam tempka Twoja sie miewa!!
Agacynda jak tam brzuszek? Dalej pobolewa?
Grzanko :*:*:* A ja to juz Ci zazdroszcze,też bym chciala byc już na finiszu i wyglądac objawow porodu. Znajac moje szczescie pewnie urodze po terminie,z prowokacjami porodu i wogole cudami na kiju....tak tak wiem ,jestem mistrzem czarnych sceniariuszy
A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!
Anke haloooo!!! Jak test?Robilas?? Pisz co i jak!!
No ja naprawde nie wiem Dziewczyny coscie w nocy robily:-) ja tu czekam na wiesci!!
Ide kawe sobie zrobic i jakies sniadanie.
Ja dzisiaj dalej bez humoru,wszystko mnie drazni od pogody po męza...sama ze soba nie wtrzymuje.
Agnieszko mam ptanie czy Ty mialas jakies objawy cukrzycy? Bo ja od 2 tygodni po kazdym posilku mam taka nieziemska sennsc i zmeczenie:/ I juz sama nie wiem czemu to przypisac. Pewnie sobie cos wkrecam,ale ze mnie wrażliwiec sie w ciązy zrobil

mgielko no pieknie Ci sie brzuszek zakrąglil
Lalus prosze naniesc temperature na wykres
Agacynda jak tam brzuszek? Dalej pobolewa?
Grzanko :*:*:* A ja to juz Ci zazdroszcze,też bym chciala byc już na finiszu i wyglądac objawow porodu. Znajac moje szczescie pewnie urodze po terminie,z prowokacjami porodu i wogole cudami na kiju....tak tak wiem ,jestem mistrzem czarnych sceniariuszy
A Ty Kochana ,pomysl kazdy jakis objaw zbliza Was do narodzin malenstwa!!Anke haloooo!!! Jak test?Robilas?? Pisz co i jak!!
No ja naprawde nie wiem Dziewczyny coscie w nocy robily:-) ja tu czekam na wiesci!!
Ide kawe sobie zrobic i jakies sniadanie.