reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej kochane
wczoraj udalo mi sie po raz pierwszy odciagnac az 140 ml mleka mojego :-pale na raty oczywiscie a zawsze odciagalam max 50 ml.A moja mala obudzila sie znow tylko raz w nocy na karmienie i poszla dalej spac ze swieza pielucha ;-).Jeju jak mnie kosci bola w nocy jak wstaje strzela mi cos tam w srodku...wy tez tak mialyscie po porodzie??dlugo was tak bolalo??
Maz byl dzis zalatwiac chrzciny dla malej i chcielismy w Boze Narodzenie aby bylo za jednym zamachem ale niestety juz nie daja u nas chrztow w swieta w zeszlym roku wiem ze byly...wiec mala bedzie miala dopiero po nowym roku:sorry:
Dawalyscie waszym maluchom herbatke z kopru wloskiego na poczatku??ile ona moze tak wypic ml na dzien jej??
olka a ty termin na kiedy masz??

ewelka
Co do kości to mnie nic nie bolało i nie strzelało. może dodatkowo w wapno się zaopatrz.
Herbatkę to ja jak najbardziej dawałam ale rumiankową i inne dostępne na rynku produkty lub wodę (100 ml) z cukrem (jedna płaska łyżeczka) .A herbatki jakoś tak wychodziło 2 razy dziennie czasami nawet 3 po 100 ml

ok dzieki karola ;-) mi mowila polozna wlasnie ze glukoze dawac lyzeczke na 100 ml ale tylko wtedy gdy kupke bedzie miala twardsza
hehe dzis zmienialam jej pieluche bo kupe zrobila hehe i nie zdazylam podlozyc drugiej pieluchy i narabala mi na poduche :-D:-D i to juz taki numer mi zrobila 2 razy:tak:

hej laski!
zaglądam na chwilkę , bo dziś taka zmęczona jestem,że szok! dopiero wtorek a ja chodzę jak połamana jakaś jakbym po 20 godzin dziennie pracowała, szybko się męczę ,spać mi się ciągle chce, a dziś takie piękne słonko świeciło...tylko wiało jak diabli brrr, nie wiem co jest grane ale odrazu powiem na wstępie ,że w ciąży napewno nie jestem jakby to komuś przyszło do głowy;-)
i tak mnie wszystko wkurza,że normalnie poezja! a już w szczególności baba w banku, kuźwa przez jej głupote prawie dwa miechy jestem bez karty do bankomatu i muszę nosić kase przy sobie,a strasznie tego nie lubię wrrr co za nieodpowiedzialna kobieta!!!
a jeszcze ostatnio zastanawiam się nad powiększeniem rodziny hehe mąż się już tak napalił na to, a ja zmieniam zdanie co pare godzin, nie wiem co się ze mną dzieje, chyba wpływ tego,że w weekend znowu do szkoły-wyląduje w wariatkowie jak słowo daje... pozdrawiam:-)

reklama
z tymi herbatkami to slyszalam ze jak sie karmi piersia, to zeby nie dawac wiecej jak 100ml dziennie, na sztucznym mlesiu to podobno sie wiecej herbatek daje.
Kurcze moja malutka od wczoraj strasznie sie prezy i nie moze kupki zrobic, a wszystko przez sztuczne mlesio, juz jej 2 razy zmienialam i dalej jest to samo, zostalo mi tylko Bebilon do wyprobowania, a jak nie to trzeba do lekarza pojsc po mlesio

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry