reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Karolina jak jesteś dziś taka rozpisana, to napisz mi co mogę jeść a czego nie mogę podczas karmienia piersią. Podobno należy unikać owoców cytrusowych, truskawek, czekolady, kakao, fasoli, kapusty.... No więc co jeść żeby mieć "dobre" mleko ?
wypowiedzi reszty dziewczyn również mile widziane :-):-):-)

Hej dziewczyny :-)
Ale się rozpisałyście,aż miło poczytać :-)
Muszę się wam pochwalićże Iza od zeszłego piątku chodzi już zupełnie sama :-) Na początku bała się przejść przez kuchnie i szła na czterech,a w piątek poszła po raz pierwszy przez calutkie mieszkanie.Z kuchnią włącznie :-) No i teraz jest problem,bo na spacery wózek już odpada,bo ona nie chce w nim siedzieć .

Karolina wielkie gratki dla Kewinka :-) Super że rehabilitacja poskutkowała.Teraz ani się obejrzysz a będzie śmigał :-)

Tak pisałyście na temat tego,czy termin porodu to jest pierwszy dzień 40 tyg.ciąży.Otóż z tego co mi wiadomo,termin porodu uznawany jest za ostatni dzień 40 tygodnia.Bo potym terminie zaczyna się już liczyć dni tzw. "przenoszenia".
No ale nie wiem,bo ile kobiet,tyle opinii.

witam mamuski i nie tylko po przerwie:P
w skrucie to jutro lecimy na kolejne szczepienie Filipka:P dzis mały mial ciezki dzien bo maruda straszna. ale i tak go kocham:) dzis wyglada kwitnąco:P hahah
madzik1388 ja podaje mojemu małemu od samego początku zakonczenia karmienia cycem, mleko enfamil i nie mial ani kolek, ani problemow z kupka nic:) mleko dostepne tylko w aptece. raz kupilismy mleko bebilion i od razu dostał kolki. ale kazde dziecko inne. jednym takie mleko odpowiada drugim nie. moze sprobuj enfamil.
a tak ogolnie to napisze pozniej bo maz z malym nade mna staja i chca ogladac bladego krisa:) hehhe
zaraz wracam moje kochanki:P
aha ewelka mi tez mowili zeby nie podawac za duzo herbatki jak sie karmi piersia. nie wiecej niz 100ml na dzien. jak nie trzeba to nie podawaj....
dobra zaraz wracam bo mnie tu biją:P

reklama
ilonka
widzę,że blady kris rządzi hehe swoją drogą to uważam że powinien wygrać, nikt nie umie tak jak on hehe
a jak u was dzis było z pogodą? u mnie masakra nie mogę się przestawić, męża cały dzień głowa boli oj mój biedny hehe
napalił się na dzidziusia że szok!!!:-) nie wiem jak się mam odpędzać;-) pozdrawiam wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry