reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hej laski:-)
ja mala dokarmiam mlekiem nan i jestem zadowolona bo nic po nim nie ma,ale zauwazylam ze plesniawki ma na jezyku i na wargach w srodku i ponoc od moczu schodzi jak bym jej posmarowala(oczywiscie jej moczem) ale jak dla mnie to jest drastyczne zeby tak dziecku robic,dzis mam wizyte poloznej i zobaczymy co mi doradzi na to.Wiki dzis znow zrobila mi psikusa w nocy :zawstydzona/y:zmienialam jej pieluche i co??zalozylam nowa i kupe zrobila do swiezej ;-) to przeczekalam z 5 min aby zalozyc jej nowa bo pewnie "dorobi" sobie jeszcze to zalozylam jej kolejna i znowu powtorka z rozrywki :-D:-D:-D

hahaha wiktorie tak maja:P hihihi moj filip tez lubi w czysta pieluche robic:))) to chyba u nich rormalne:)) wlasnie moj mały smrodek siedzi mi na kolanach zgniata pieluszke i jest zadowolony bo nie musi lezec w łozeczku. wyszkolil sobie mamuske nie ma co:P zaraz jedziemy na szczepienie. ciekawe ile wazy moj klocek i kidy bedzie mozna wprowadzac cos innego niz mleko:P ja to juz bym mu chcala dawac:) hihih

Ewelka - ja już teraz pytałam wszystkich o wszystko... i na pleśniawki polecili mi Aphtin. Kupuje sie go w aptece, podobno jest bardzo tani (około 2 - 3 zł) i skuteczny. Należy kropelkę Aphtin-u dać na gazik, i delikatnie "umyć" dziecku jamę ustną. Podobno daje efekty.... Jeszcze nie próbowałam bo nie miałam jak, ale trzy osoby mi to doradziły, więc chyba rzeczywiście jest skuteczne.
Ja chyba jestem już na wszystko przygotowana... nie wiem tylko co mogę jeść a czego nie mogę karmiąc piersią. Wczoraj nawet kupiłam nowy aparat żeby ładniejsze foteczki dzidzi zrobić :-):-):-) Staram się myśleć o wszystkim i być gotowa na wszystko...

reklama
no my juz jestesmy po wizycie poloznej i musze jej dawac na smoczek po kropelce tego aphtin kazdoraowo po jedzeniu a na noc gencjana jej smarowac :crazy: a moja niunia teraz lezy sobie w lozeczku i kwili,jeju ona juz jutro skonczy 2 tygodnie ale to przelecialo ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry