reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Widzę że dziewczyny się rozpisały....
Martilla - no to oby poszło po Twojej myśli i tak jak zaplanujesz tak się dzidzia pojawiła (najpierw w brzuszku potem na świecie)... Będę trzymać kciuki

Ilonka - nie martw się może rzeczywiście jest tak że Twój maluszek jest ciut leniwy... Poczekaj i zobaczysz jak będzie. Może inny lekarz stwierdzi że to nic takiego i powinnaś jeszcze poczekać i obserwować Twojego królewicza

Hannah - te ama ama to prawie jak mama mama.... :-) Pewnie za niedługo usłyszysz mama...

U mnie mówią że jak dziecko pierwsze powie "mama" to kolejne dziecko będzie dziewczynką. a jak najpierw padnie słówko "tata" to kolejnym dzieckiem będzie chłopczyk. Hehe... głupie to ale może u kogoś się sprawdziło.

jeszcze jedno... dziewczyny które już rodziły: miałyście tak że Was tak jakby coś kuło w środku przed terminem porodu. Taki jakby ból w okolicy szyjki macicy ? Bo tak czasem mam i się zastanawiam czemu tak mi się robi.

olka
to normalne "tam" juz wszystko sie przygotowuje do porodu mnie na miesiac przed terminem klulo i to albo robi sie rozwarcie albo szyjka sie skraca,wszystko w porzo ;-)a kosci miednicy lub ogonowa zaczely cie bolec??to tez normalne ;-)po porodzie tez bola

Ewelka - miednica czasem tak mnie boli że się ruszać nie umiem....

dziewczyny znacie jakieś wierszyki o narodzinach dziecka ?? Jak dzidzia się już urodzi to chcemy wysłać smsy jakieś fajne o tym że mamy dzidzie. Na necie nic nie umiem znaleźć

Hej hej wszystkim :-)
Ale się rozpisałyście,fajnei bo jest co poczytać :-)

Olka moja Iza pierwsze powiedziała tata i mam nadzieję że drugi chłopiec będzie :-)No a co siętyczy kłócia w końcówce ciązy...Mnie bolała miednica,miałam rózne skurcze bolesne,sikałam co20 minut po troszku i za chwilę znów mi sięchciało,pipka mnie bolała...Oj było tego,było.. :-)
Martilla ja też pierwszą ciąże planowałam tak,aby dziecko się wiosną urodziło,bo tojuż tak fajnei i ciepłosię robi...Zaczęliśmy się w sierpniu starać,a zaszłamw ciąże przełom lutego i marca ,następnego roku..No i Iza jest z listopada,więc trochę nie bardzo z wiosny :-p:-) Życę Ci,aby szybciutko Ci się udało,jeśli już się zdecydujesz :-)

Hannah Twoja Niunia ma 6 m-cy i waży prawie 9500g a moja ma 13 i waży 10500 g :-p
Tylko że Haneczka się duża urodziła a Iza była taka malusia....
Dzisiaj byłam na zakupach z moją Mamą i na wieszaczkach wisiały takie body 50-56...kurcze,aż mnie coś tam w środku zadrżało:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry