reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

andzia
jak nie uda się zajść tak sierpień-wrzesień no i październik to odłoże na następny rok hehe dobra jestem nie ma co;-) męzowi nie powiem, bo mnie udusi;-):rofl2:

reklama
Hej wszystkim!!!!
co tam u Was????
pamiętacie mnie jeszcze???:-D
u nas nocka do 3 ok potem sporo budzenia-raczej standardowo
mój synek sobie upatrzył miecz na prezent świąteczny: http://allegro.pl/item497248231_miec...skywalker.html
o matko ciekawe ile podziała? hehe...
Nitka zjada słoiczek zupki...w końcu!!!!!! co prawda mieszany z mlekiem jeszcze ale zjada!!!!! i pół słoiczka owocków z kaszą rano...u nas to ogromny sukces...już myślałam że nigdy nie zacznie jeść nic innego niż mleko:-D
stawia już kroczki do boku przy łóżku...hehehe muszę kupić skarpetki z abs'ami...nie pomyślałam że tak szybko zacznie dzidzia nasza próby chodzenia...ciekawe kiedy sama pójdzie?;-)
niunia zasnęła...ja sobie kawkę poranną piję i myślę za co tu się brać...e tam,najpierw zaprowadzę młodego do zerówki,pewnie dziś mikołaj ich tam odwiedzi( chyba że bardzo nabroili to nie :P)potem zakupy a potem pomysle... męża na weekend wyprawiam do szkoły to sama z dziećmi zostanę...eh..no ale co zrobić.

Olka
mnie też tak kłuło i bolało i ciągneło..i w ogóle czasem nie mogłam iść albo nawet siedzieć...to całkowicie normalne;-)zobaczysz niebawem będzie po wszystkim i nam tu opowiesz jaką to masz cudną dzidziunie:-)

Ilonka
hehe no to kawał bobaska już;-)
moja póki co mniej przybierała bo tylko to melko i mleko jadła,teraz zaczęła zupkować to moze wiecej będzie narazie mamy 8,400 mniej wiecej i 75cm

Ewelka
jak ta mmacierzyństwo Ci siepodoba?z tego co zdążyłam poczytać to służy:-):-):-)super ta Twoja niunia

Hannah
"no i gdzie te kasowniczki" hahahahaha dobre!!!!
a jak tam córcia sie chowa?jakie postępy czyni"siostra bliźniaczka Nitki" heheheeh:-D

Andzia
co nie ma cię na gg? no wiesz,a ja tu z kawą czekam:-ppozdróweczka!!!!

Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!!!!
Miłego dnia!!!!!:happy::happy::happy:

Hej dziewczynki.To i ja się melduję :-)

Anekha no tak,zamuliłam dzisiaj :-p Iza wstała o 9:45 :-)
Bo przebudziła się o 6,i po godzinie luulania zasnęła w końcu i to z jakim efektem hehe :-) Aż mi się nudziło już.

Wiecie co,ja wczoraj siedziałam sobie jak mała zasnęła i jak głupia czytałam stare wpisy na kaffe :-p Kurcze,jak to fajnie powspominać....

andzia
fajnie fajnie:-) ja to już nawet nie wiem ile z wami jestem hehe raz nawet próbowałam znaleźć na caffe ,ale mi się nie udało-tyle stron tam przeleciało ,że ciężko;-)

reklama
Hej Martilla ;-)
U mnie też dupowata pogoda.Ponuro i mglisto,aż mnie głowa zczyna ćmić...A może to od tego wczorajszego ślęczenia przy kompie?

wiesz nie koniecznie, przecież w nocy miałaś przerwe w siedzeniu przy kompie:-) myślę,że po prostu to od tego,że pogoda z dnia na dzien sie tak zmienia, u mnie jednego dnia swieci słońce-że aż się nie chce wierzyc że to zaraz zima i święta tylko zupełnie jakby się wiosna robiła-a drugiego dnia leje jak nie wiem i ciśnienie odrazu inne no i ból głowy gotowy:-) ale mi się zrymowało hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry