reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Tulipanek, Agacjone - jak się czujecie ??? Piszcie tu do nas...

Anekha - ty pewnie zabiegana jesteś... Jak znajdziesz chwilkę to napisz co słychać u Ciebie i dzieciaczków.

Mercy - jak mdłości ??? Przechodzą ?

Iwonka - ty też coś mało się odzywasz ? Napisz coś do nas....

cześć dziewczyny i ja się melduję,
siedzę dzis w domu, od wczoraj mam biegunkę jakiś cholerny wirus u nas panuje i mały którym się opiekuję też ma,ale juz z nim lepiej, ze mną zreszta też ale szefowa kazała mi siedzieć w domu i nie roznosić plagi hehehe
rozmyslam sobie o dzidziusiu i tak sobie wymysliłam ,ze chciałabym mieć malucha jakoś na późną wiosnę (oczywiście nie 2009 bo to już po ptokach;-) ) ,żeby było już ciepło i wogólę, zobaczymy jak długo będę trzymać się tej wersji:-)
znalazłam na babyboom wątek o planowaniu płci dziecka, ponoć o dziewczynkę trudniej niż o chłopca, jakie tam cuda niewidy wypisują to szok hehe
a co tam u was laski? pozdrawiam serdecznie

a ja wrocilam z malym ze szczepienia...był dzielny w koncu chłopaki nie płaczą:) tylko mnie zmartwila tym ze Filip nie podnosi sie jak chwyci rece. nie trzyma sztywno glowki i dala skierowanie na ocene innego lekarza:(
jejku teraz mnie zdołowala. maly jak lezy na brzuszku jest wszystko ok. podnosi wysoko glowke i przewraca sie na plecki. jednak jak lezy na pleckach to nie ma takiego odruchu podnoszenia sie. ehhh
dziewczyny ratujcie! moze on nie jest na to jeszcez gotowy?dopiero ma 3miesiace. a moze jest leniwy? jejku od razu cos musi byc z nim nie tak:((( help.

ilonka
nie zamartwiaj sie na zapas, zobaczysz co ci powie inny lekarz, każde dziecko idzie swoim tempem rozwoju, moze dla Filipka jeszcze za wczesnie, ale moim zdaniem skoro ma 3 miesiace dopiero to jeszcze nie jest takie niepokojące ze się nie podnosi bo tak naprawdę jest jeszcze malutkim szkrabem, takze uszy do góry i na niego przyjdzie pora :-*

a ja wrocilam z malym ze szczepienia...był dzielny w koncu chłopaki nie płaczą:) tylko mnie zmartwila tym ze Filip nie podnosi sie jak chwyci rece. nie trzyma sztywno glowki i dala skierowanie na ocene innego lekarza:(
jejku teraz mnie zdołowala. maly jak lezy na brzuszku jest wszystko ok. podnosi wysoko glowke i przewraca sie na plecki. jednak jak lezy na pleckach to nie ma takiego odruchu podnoszenia sie. ehhh
dziewczyny ratujcie! moze on nie jest na to jeszcez gotowy?dopiero ma 3miesiace. a moze jest leniwy? jejku od razu cos musi byc z nim nie tak:((( help.
Ilonka
no niestety ja nie poweim ci czy coś jest nie tak, lekarz musi to ocenić, bądź dobrej myśli, może rzeczywiście leniuszek:confused:
Ja byłam z małą wczoraj na szczepieniu już ostatnim, następne po 13 m-cu. "Dzidzia" waży 9420 kg :szok:, lekarz twierdzi że okaz zdrowia, silna baba z niej pozatym.
No i ciągle TATA TATO woła non stop:-D:-D, ruchliwa bardzo się zrobiła i nie chce spać w dzień za bardzo, przed chwilką była drzemka 15 min.
No i teraz stęka uffff....:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry