reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
No i rozpoczął się kolejny dzień :-D Chciałam Wam tylko napisać dzień dobry i zmykam szykować się do pracy. Zupełnie nie wiem w co się ubrać :baffled: Wczoraj zrobiłam furorę w pracy, bo założyłam nowe buciki, koszulę, kamizelkę i rybaczki do tego no i makijaż i wszyscy odpadli :-p Ja normalnie się tak nie ubieram i nie maluję, ale postanowiłam zmienić trochę swój image na taki bardziej oficjalno-biurowy :-)
Hania już nakarmiona i śpi sobie ze swoim Panem kocykiem :-D Wczoraj same odbyłyśmy kąpiel w wannie, bo jak mam ją kąpać sama to tak mi najwygodniej w sumie. Kurcze kiedy ta moja Hania tak urosła to ja normalnie nie wiem :szok:
Oki lecę, bo się nie wyrobię. Odezwę się później. Buziole :**

no he hej
ale się rozpisałyście,jak za starych dobrych czasów...hahah

u nas nocka tragiczna...o matko znowu sienei wyspałyśmy...małą sięco chwula budziła od ok 22 najpierw jeść potem coś ma zatkany nosek...pomyslaąlm że to od grzejników wiec przykręciłam,wyczyściłąm nosek nawilzyłam i poszłysmy spać..ale za pół godziny to samo i spała mi na brzuchu na siedząco na krześle..i tak prawie cała noc...
je tragicznie ;////
taaa.."przystawimy na nutramigen 2ke..."jak powieisdzała pediatra( nie nasza) no no...skóra moze i lepsza ...ale ku-mać...kupa to jest tak ciemnozielona że ja piernicze....prawie czarna....konsystencji normalnej i bez śluzu ...ale barwa okropna....na humanie sl(sojowe) skóra byla gorsza i siędrapała...ale kupa za to cud miód i orzeszki:-D i weż tu wykombinuj coś odpowiedniego????za 1,5 tyg idziemy na szcepieni to pogadam z naszą dr..chyba że przekicamn się do niej wcześniej...
zupki są blle i deserki też...eh...sinlacu nawet wczoraj nie chciała..no szok,ręce mi opadają:-:)szok::wściekła/y::baffled:

Agacjone
hehe ja kupiłąm kilka rzeczy na 56..małą urodziłą się 55cm/3920wagi i te na 56 ponosła dosłownie 2 tygodnie,potem zakąłdałam na 62 już

Ilonka
hehe no jak butla to się dziwisz że taki klopsik...hihihi dzieci ze sztucznym karmieniem przybierają ciut szybciej...ja teżswojaszybko zaczęłam dokarmiać bo mogła wisieć na cycu 24h/dobę i ciągle głodna...a może trzeba zmeinć mleko jednak jak takie kupki wali???ja właśnie teraz po tym nutramigenie kurcze znowu mam ten problem ..muszę pogadać z lekarką czy zmeinaimy czy nie...zobaczymy co powie.

Oj...resztę kochane ...Pozdrawiam bez wyjątku!!!!!!!!
poczytam Was potem,czasu mi brak na pisanie...musze zaraz z młodym do zerówki,potem po urzędach rundka znowu a pote mzakupy,obiad i tak w kółko...jeszcze teście pewnie dziś wpadnąto trzeba porządek zrobić:-p

Miłego dnia!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:Pa

kasilula
suwaczek
wklejasz kod zaczynajacy sie od [url...] w ustawienia-edytuj sygnature-pole tekstowe(kolo emlotek)i zapisz;-)
zdjecie
edytuj avatar-zaznacz po wybraniu fotki"uzywaj mojego avatarraa)czy jakos tak i powinno pokazac;-)
sorki za bledy ale kiepsko sie pisze z mala na reku i na stojaco:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie miłe Panie :-)
u nas nocka minęła ok,,dlatego nie wiem,czemu jestem taka niewyspana...Wczoraj też niby spałam normalnie a w dzień nie do życia byłam.Masakra.
Ja tu się użalam,a Ty Anekha znów na prawdę ciężką nockę masz za sobą...Co do kupki to może poczekaj jeszcze trochę?Niech się wszystko unormuje po zmianie mleka.
Ja zmykam zrobić sobie śniadanko (chociaż nie wiem jak je zjem,bo Iza zawsze zaczyna mlaskac i łapki wyciąga,a ja jej nie mogę dać :-( ).
Zajrze jak trochę ogarnę.Miłego dnia.

Witam
U mnie jak zwykle pobudka o 7:00 ale mały całą noc przespał więc nie jest tak źle. Ja się trochę przeziębiłam niestety i muszę się kurować. Mam nadzieję że mnie bardziej już nie weźmie bo okropne jest opiekowaniem się dzieckiem kiedy ja jestem chora. Jeszcze jakąś godzinkę i pójdziemy na spacerek

Witam was dziewczyny , znalazłam was.niepisze nic bo umnie nic sie niedzieje poza tym ze chodze do gin i teraz przyjmuje luteine, zeby uregulować cykle, a za jakieś 2 miesiące bede chodziła na kontrole i opserwowanie owulacjii.pozdrawiam was:-)

hej laaski;)

Fajnie ze nas juz tyle tutaj;)
ja czekam juz drugi dzien na @- tylko ze ostnio sie mi spoznia tak 3 -4 dni, zastanawia mnie to ze strasznie mnie piersi bola od 2 tygodni- czego wczesniej nigdy nie mialam, i ranek zaliczyam w wc od 4 dni- wymiotujac......... sama nie wiem co tym myslec- ale znajac zycie lada chwila @ sie zjawi

arla slonce nie ma co jestes zasiana :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
a ja sie meczylam kolejna noc z bolaca piczka wszystko mnie w nocy boli jak sie wierce niech sie juz zacznie bo dluzej nie wytrzymam chyba, a babel twardo siedzi w brzuchu
:crazy:

reklama
hm Arla ja również powinnam mieć @ juz w sobotę, ale wiem ze nic z tego . hmmm chociaz ostatnia @ był dziwny
3 dni dzien przerwy i znuw 3 dniii i wcale niebyło dużo.ale umnie to i stres i nerwy sie udzielaja.

Do góry