reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

martila- no ja sama bym się na tym pobawiła:) hihih a najlepsze jest to, że w realu to kosztuje nie całe 80zł. a na alegro przeszło 100zl. :))) to się opłacało:)

reklama
ilonka-na allegro to nawet 119zl i jeszcze dodaj do tego koszt wysylki, jak mały się z Tobą podzieli to możesz się pobawić, nie widzę przeszkód;-)

ilonka
fajna zabawka :-)
marilla
no wlasnie co to za swieta bez sniegu :no: juz gadaja ze na zachodzie nie bedzie chociaz w sylwestra moglby byc.nie pamietam juz kiedy bylo tak bialo i dlugo ten snieg lezal chyba ze 3 lata temu

ewelka
w tamtym roku to napewno w święta śniegu nie było:-( aż się tej atmosfery nie czuje... mówili w pogodzie,ze na świeta spadnie,ale u nas to takie proroki od tej pogody ,że nic się nie sprawdza

u nas tez nie bylo, ze 3 lata temu dopiero chyba byl snieg na swieta...nie ma tej atmosfery swiatecznej bez puchu ale co zrobic? cieszmy sie chociaz tym ze nie ma takich mrozow co byly 3 lata temu u nas bylo az 30 na minusie i wtedy zepsul nam sie samochod a koszta tego wyniosly 800 zl :no:

nie no jak ma być śnieg i taki mróz to ja już wolę jak nie ma tego śniego, u nas też było tak dużo na minusie, daj spokój masakra, ale chyba już nam to nie grozi, ocieplenie klimatu i dupa blada

Ja tu chciałam popatrzeć czemu Ewelce nie chciało się wczoraj wkleić a dzisiaj już widzę że zdjęcie niuni jest :-)
Ja się dzisiaj czuję taka osłabiona i ospała i chyba to przez tą pogodę. Eh nawet nie wiem co mam pisać więc chyba lepiej jak nie będę przynudzać. To narazie jak znajdę jakąś wenę to coś tam nagryzmolę

Kurcze to ja jakaś zboczona jestem chyba, bo dla mnie śnieg mógłby nie istnieć, nie znoszę zimy. U mnie też leje od rana. Miałam ambitny "zakupowy" plan, ale wziął w łeb niestety.
Zrobiłam dziś Hani znowu samodzielnie obiadek :-D marchewka, pietruszka i seler z mięsem z kurczaczka i planuję dodać pure brokułowe...zobaczymy czy posmakuje mojej księżniczce :-D
Kurcze ta moja córunia to się straszny przylepek zrobiła, nigdzie sama się nie zostanie przez co nic nie można zrobić, chyba, że z nią na rękach. Właśnie domaga się na kolana, a jak ją wezmę to chce na ziemię i tak w kółko :confused: ześwirować idzie.
Jeszcze po południu do szkoły i powrót o 21:00 :baffled:
Idę sobie strzelić 2gą kawkę, bo padam na twarz. Buziaczki.

hej dziewczynki:)
Co do śniegu uwielbiam jak jest na święta:) ale coś go nie widac:) Potem moze znikac:)
Potem nadrobię wasze pisanko:)
Jachora grypsko mnie wzięło jak nie wiem kurcze a tu tabletek za bardzo nie mozna i to tak w kółko:)
zpachy nadal mi przeszkadzają jak nie wiem ale juz mniej zwracam.....ok kochane odezwe sie potem bo nie mam sił pisac :( Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku,,,,buziaki

reklama
Hej dziewczyny! Piszecie o śniegu, mi też go bardzo brakuje, uwielbiam jak jest ciepło ale śnieg też jest fajny- zwłaszcza na święta:-)Mój Ignaś ma jeszcze katarek a starszy synuś dzisiaj był grzeczniejszy w przedszkolu po wczorajszej interwencji mojego męża!!! całe lego poszło na strych ....jak kara minie to powróci. O rany jak wspaniale jak teraz mąż jest w domciu więcej! tyle może mi pomóc, bo właściwie przez 6 miesięcy wiecznie sama z dziećmi.. całuski dla wszystkich!!!

Do góry