reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Anekha głowa do góry.... święta są tak magiczne, że nie pomyślisz o tych chorobach:)
a my dziś jedziemy do siebie. jeszcze musimy kupić choinke bo wczoraj jak wybraliśmy choinke to przy pakowaniu wypadła z donicy:/ dzis znowu poszukiwania....
aha jak bym nie miała czasu już wejsc przed swietami na forum to życzę ZDROWYCH,...radosnych świąt:) buziaki

reklama
cześć dziewczyny!
po dwóch godzinach "intensywnej" nauki dałam nogę ze szkoły hi hi:-)
kicham prycham i jest ze mną coraz gorzej zamiast lepiej więc doszłam do wniosku,że nie będę tam kwitnąć i tym o to sposobem siedzę sobie w cieplutkim domciu i popijam kawkę:-)
ale już niedługo mi się skończy to lenistwo, bo jak mąż wróci wyruszamy do sklepu, już widzę te niekończące się kolejki do kasy... mamo muszę?:-( pozdrawiam was serdecznie i tak jak ilonka gdybym nie zdąrzyła później to życzę ZDROWYCH WESOŁYCH I CIEPŁYCH ŚWIĄT!!!:-)

Hej dziewczyny! No Anekha niezła opowiastka z tym twoim przedszkolem- też brak mi słów, ale tak to już jest ja też często mam zastrzeżenia do Pań ale co zrobić, ja myślę, że w każdym przedszkolu czy szkole znajdą się jakieś wady naprawdę z kim bym nie gadała to każdy nie jest do końca zadowolony no ale już ta twoja pani to przegieła ponieważ tu chodzi o zdrowie dzieci! A co do chorób twoich maleńst to chcę cię pocieszyć :-) nam Przemuś też bardzo chorował - ciagle - więc wiem co czujesz a jak jeszcze dwoje choruje to jeszcze gorzej! najważniejsze żebyś miała odskocznię... może jakaś fajna kasiążka... albo ulubiony film,... albo winko grzane:-) ja swojego Ignasia jakoś wykurowałam chyba domowymi sposobami bo ma mniejszy katar.. ale napewno zobaczę jeszcze jutro, dziewczyny ja jestem chyba tępa bo nie wiem jak mam wstawić te zdjęcia naprawdę próbowałam a mąż mnie zbywa , że czasu nie ma.

Hej wszystkim :-)
Jak przygotowania do Świąt?Ja już sama nie wiem w co ręce włożyć,a Izulka mi nie ułatwia :-D Wszędzie jej pełno,trzeba mieć oczy dookoła głowy :-D
Martilla jak zdrówko?U mnie już trochę lepiej.
Anekha co do Pani z przedszkola...To Ty wiesz co myśle :-pZachowam cenzurę i się nie wypowiem :p
Lecę dziewczyny dalej robić :-) Zajrze później.

andzia
zdrówko trochę lepiej, wczoraj robiłam z mężem zakupy ok.22 :-) i trochę się to na mnie odbiło dzisiaj, znowu mam katar,ale już lepiej niż było. Do tego wyskoczyło mi jakieś paskudztwo koło ust i wyglądam jak nie powiem co:crazy: ale są też pozytywne strony zakupów o tej godzinie-ZEROWE KOLEJKI!!!:rofl2::rofl2::rofl2: zapamiętam to sobie na przyszłość he he
też się biorę za ostatnie porządki,ale nie wiem od czego zacząć, na szczęście mam dziś męża do pomocy;-) także lecę i zajrze później , pozdrawiam was wszystkie

Martilla n oto super że już lepiej :-)
ja ostatnio z moim Miśkiem też pojechałam na zakupy o 21-ej...Nie miałam niestety tyle szczęścia co Ty...:no: W kolejce do kasy staliśmy 45 minut!!! :baffled: Załamka normalnie.

Zapomniałam Wam napisac.Izie wyszedł kolejny ząbek....Tylko nei wiem w którym miejscy mam go zapisać...Bo ona u góry ma tylko jedynki a ten ząbek wyszedł tak z tyłu:-D Hehe ;-) ta moja Niunia to wszystko na odwrót robi hihi :-)

hej dziewczynki
Wy wszytkie szalejecie na świeta a ja w tym roku mam z głowy....:-D posprzatam tylko co nieco ale to jak zwykle salatke zrobie i tyle moich świąt....nie nadwyrężam sie w tym roku jestem usprawiedliwiona:tak: Kubunio sie w środku rozbija ostro czkawki sacodziennoscia po kilka razy takze musi miec spokój:-) jedziemy tylko jeszcze dzis podokupowac prezentow i koniec....wczoraj mielismy jechac ale niedziela handlowa to super wielkie koleji to dalam juz spokoj....cala niedziele przelezelismy:-D
pozdrawiam i dla wszytkich WESOłYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!
Święta się zbliżają wielkimi krokami. Ja jeszcze jakoś nie czuję tej świątecznej atmosfery, może to przez brak śniegu. U nas był tylko jeden dzień i znowu się zrobiło "ciepło" i po śniegu został wspomnienia. Ale dziś w nocy ma u nas padać śnieg i podobno będzie biało aż do Nowego Roku. No więc może poczuję tą Świąteczną atmosferę. Co do porządków to ja się nie oszczędzam, sprzątam tyle samo co w tamtym roku. Podobno im więcej ruchu przed porodem tym łatwiej się rodzi. Pewnie nie zawsze się to sprawdza, ale warto spróbować. Nic nie stracę. No więc wyginam sie na całego, podłogi na kolanach sobie czyszczę, zawieszanie firanek też potrafi nieźle dać w kość... ale co tam :-) Skurcze mnie biorą, ale nic konkretnego, więc raczej przed Świętami nie zapowiada się na poród. To nawet dobrze bo Święta chciałabym spędzić w domku. Gdybym już tu nie zajrzała przed świętami to życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt!!!

hej laski;)
ja padam na twarz......... jestem tak wypompowana ze szok, weekend szkola, dzis w pracy jaies fatum nic nie dzialalo kompuerty swira dostaly- informatyk dopiero o 15 sie ztym upral;( caly dzien w palecy a tu tyle roboty, zamisat siedziec w domu i przygotowywca swita ja bede gnic dzis tu do wieczora by nadrobic caly dzien....

ale ja nie po to tu zagladam by tyle marudzic.....
KOCHANE MOJE:-):-):-):-):-)
zycze wam milych wesołych i zdrowych swiat,
spedzonych w rodzinnej atmosferze,
pod choinka mnostwo prezentow,
by choc na te pare dni znikly wasze codzienne problemy, zmartwienia.
by wasze skarby te male i duze ( plec brzydka) - dawaly wam tyle radosci i szczescia na ile zaslugujcie a nawet dwa razy wiecej.:-):-)
By Nowy nadchodzący rok byl lepszy od tego.
Poprostu WEOŁYCH SWIAT KOCHANe

pracuje dalej ;) coby wyjsc stad przed 18 ;))))

reklama
Do góry