reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hi, każdy
Kupiłem kilka pięknych ubrań z tej strony internetowej, poprzez niskie ceny i dobrej jakości, i umieścić na stronie internetowej tutaj, mam nadzieję, że mogą dzielić się ze mną
Wholesale City - Lady Fashion Clothes Sprzedaż hurtowa odzieży

1228603865100038552.jpg

1228602564816979955.jpg

1222771968897830993.jpg

reklama
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z wspólnej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie
licząc dziury na suficie,
sami zresztą chyba wiecie,
gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia
w dniu Bożego Narodzenia.

WESOŁYCH SWIĄT

Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku,
niech się spełnią w Nowym Roku !

Życzą Marta z mężem
Wesołych Świąt kochane!:-*

Hej kobietki, ale mam cholerka Święta :-( Hania chora...dzień przed Wigilią dostała gorączkę i tak ją 2 dni trzymała. Już 3-cią noc mam nieprzespaną, bo Mała budzi mi się z płaczem i nie daje się nikomu innemu uspokoić jak mnie :no: Nie chce lekarstw przyjmować i walka z tym jest niesamowita :-( Do tego przez chorobę straszny się zrobiła cycuś i najlepiej ciągle na rękach, albo z nią siedzieć. Spać nie chce i ciągle ryk :no: No i jeszcze ja się rozchorowałam i mój mąż też :no: Masakra Święta :-(
Mam nadzieję, że u Was lepiej jest, bo ja chodzę jak neptyk i nie mam już siły :baffled:

cześć dziewczyny!
U mnie takie święta,że hej!
Właśnie wróciliśmy z mężem z pogrzebu...
Mam tylko nadzieję,że u Was lepiej.
Pozdrawiam serdecznie!

hej hej
witam poswiatecznie i wesolgo po swietach zycze!!!
wybaczcie ale przez ospe mlodego i zapalenie ucha malej nie mialam za bardzo glowy zeby przed swietami zajrzec....na szczescie juz jest lepiej....
z mala do laryngologa na kontrol za kilka dni pojde...

moja coracia kazdy prezent musiala wziac do buzi:-D:-D:-Dnie wazne czy byl do jedenia czy nie:-D:-p:-D
synek ucieszony bo mnie kilka dni nie widzial,prezenty itp...wiec spoko:tak:
ogolnie bardzo milo i spokojnie.

mlody juz po ospie;-)ostatnie zaschniete krostki mu wlasnie znikaja...
mala przez swieta tylko mleko...bo zupek nie tego nie tmtego nie....
ale spala za to dosc ladnie...do 7 i malo budzila sie nockami...oby tak dalej:tak:

pozdrawiam wszystkie panie!!!!:happy::happy::happy:

hej
a ja musze sie pochwalic ze moja misia zaczyna papugowac minki za moim mezem bo on jej tego nauczyl i zaczyna sie usmiechac :-p
Jak to jest z plodnoscia po porodzie????

Hej kochane :-)
Ja też witam Was poświątecznie.jak zwykle rozleniwiłam się troszkę,ale moje Kochanie dzisiaj do pracy szedł,więc szara rzeczywistośc wróciła.
Moja niunia przejawia zerowe zainteresowanie choinka :-) Z prezentów najbardziej podobay jej się opakowania :-D Latała z torebkami niesamowicie zadowolona :-D

Anekha widzisz jak Nitka wczuła się w świąteczny klimat?Wiedziała że trzeba dać mamusi i tatusiowi pospc ;-)
Dobrze że dzieciaczki Ci już do zdrówka wracają.

xTosia a jak Twoja Haneczka?Puściło ją już to wstrętne choróbsko?Mam nadzieję,że w Nowy Rok wejdziecie spokojnie i bez przykrych niespodzianek.Pozdrawiam :-)

Ewelka z tego co wiem,to czas po porodzie jest bardzi płodny ;-) Wprawdzie nei wiem jak długo,ale lepiej być ostrożnym ;-)

reklama
ostatnio bardzo mi sie chcialo przytulanka z mezem bo cala ciaze nic nie bylo ale to byl stosunek przerywany i teraz sie boje ze cos moze zmajstrowalismy...boje sie ze moze byl ten plyn ejakulacyjny..nie daje mi to teraz spokoju wiec jak pojde do gina to niech mi zapisze tabsy anty bo w gumkach moj maz nie chce bo to tak jak by jadl cukierka z papierkiem :happy:

Do góry