Cześć dziewczyny!
Oj dawno mnie tu nie było, wpadam i myślę sobie że jakieś świeżo rozpakowane będą, a tu cisza.....

Ola, agacjone doskonale was rozumiem, końcówka się ciągnie i jest taka męcząca, najgorsze po terminie

Ola
chyba lepiej jak dzidzia urodzi się już w styczniu, zawsze to ona/on (nie pamiętam płci) będzie najstarsza/y

agacjone
ślicznie wyglądasz brzuchaczu, widziałam fotki na NK, brzuszek nie za duży, taki w sam raz i na twarzy bardzo się zmieniłaś.
Ewelka
jak tam Wiktorynka, zdrowa? Szkoda ze nie masz już pokarmu, zawsze to łatwiej na poczatku karmić piersią, choć jak dla mnie teraz z butelką też nie ma problemu.
martilla
no kiedy się doczekamy jakiejś "wpadki"? haha
Czy dziubenek jeszcze tutaj wpada.
Xtosia
a Hanulka już drepta? Kurcze 9 miesięcy mineło, jak te dzieci szybko rosną.
ANEKHA
do ciebie już dzisiaj pisałam, pozdrawiam 4xA, bardzo mi się to podoba, wszyscy na literkę A ;-)
Andzia
co u Izulki?
Arla
zwolnij tempo kobitko, wykończysz się
Karolina, Ilonka o wszytskich myślę i pamiętam, ale brak czasu i problemy z netem się pojawiają w moim nowym pokoju (grube ściany), a do teściowej do pokoju jakoś nie uśmiecha mi się iść.
Hania dzisiaj kończy 7 m-cy, zrobiła się bardzo ruchliwa, "wygadana", codziennie mnie zaskakuje czymś nowym. Dzisiaj np zaczeła zasysać ślinkę jak ssak do śliny u dentysty, chyba jej się podobało bo cały czas tak robi.
Poranki są bardzo zabawne, jej ulubiona zabawa to uderzanie w głowę tatę butelką, którą jej daję żeby sobie coś poobracała w ręce. Ja na szczęście jestem oszczędzona jak jest tatuś w łóżku, wtedy jakbym nie istniała i odwraca się tylko do niego, przytula się i gada.:-) Śłodki widok, a tata nie wytrzymuje chociaż jest śpiący, otwiera szeroko oczy i rozmawia z córką.
No to na tyle.
Pozdrawiam
i czekam na nowe maleństwa.